NBA | Αισιόδοξος για τη συνέχεια ο Τζέφερσον

Οι Τζαζ έδωσαν σκληρή μάχη στο Σαν Αντόνιο με τους Σπερς και "έπεσαν" με ψηλά το κεφάλι, με τον Αλ Τζέφερσον να εμφανίζεται αισιόδοξος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, παρότι η ομάδα του δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Οι παίκτες του Τάιρον Κόρμπιν κατέθεσαν και την ψυχή τους στο παρκέ του "A&T Center" και πάλεψαν μέχρι τέλους το ματς, στέλνοντάς το στην παράταση δια χειρός Μάρβιν Ουίλιαμς, ωστόσο στο έξτρα πεντάλεπτο κατέρρευσαν. Πάντως, είχαν καιρό να πραγματοποιήσουν τόσο καλή εμφάνιση...

Στους τελευταίους δέκα αγώνες μετρούν οκτώ ήττες, ενώ έφτασαν τις τρεις συνεχόμενες μετά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα κόντρα στην παρέα του Τόνι Πάρκερ.

Ο Αλ Τζέφερσον ήταν από τους κορυφαίους των "Μορμόνων" με 18 πόντους, 13 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα, 2 μπλοκ και μόλις 2 λάθη σε 42 λεπτά συμμετοχής. Μετά το τέλος της αναμέτρησης σε δηλώσεις που έκανε εξήγησε ότι είναι άσχημο που η ομάδα του χάνει συνεχώς το τελευταίο διάστημα, ωστόσο επισήμανε ότι με εμφανίσεις όπως αυτή απέναντι στους Σπερς μπορούν να ελπίζουν ακόμα για την είσοδο στα πλέι οφ.

"Μπορώ να ζήσω με αυτό... Είναι το τέλος της σεζόν και δεν αντέχουμε να χάνουμε αγώνες αλλά παίξαμε απέναντι σε μια σκληρή ομάδα, στο γήπεδό της και είχαμε την ευκαιρία να νικήσουμε για πρώτη φορά ύστερα από πολύ καιρό. Εάν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι θα έχουμε πιθανότητες", σχολίασε χαρακτηριστικά ο 28χρονος φόργουορντ/σέντερ (2,08μ.) της Γιούτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα