Βαριά ήττα από την Ξάνθη οι Νέοι

Την χειρότερη εμφάνισή τους για τη φετινή χρονιά πραγματοποίησαν οι Νέοι του Παναθηναϊκού και έχασαν με 5-2 από την Ξάνθη…
Αν και η ομάδα της Ξάνθης έπαιζε με 10 παίκτες για 35΄, ο Παναθηναϊκός γνώρισε βαριά ήττα με 5-2.

Δήμιος των «πρασίνων» για λογαριασμό των γηπεδούχων ο Παπαδημητρίου που βρήκε δίχτυα τρεις φορές στο πρώτο ημίχρονο (23΄, 42΄, 45΄).

Δέκα
λεπτά μετά την έναρξη του β’ μέρους, η Ξάνθη έμεινε με 10 παίκτες, έπειτα από αποβολή του Λασπατζή. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι στην ίδια φάση και ο Σταματάκης εκτέλεσε εύστοχα για το 3-1.

Ενώ άπαντες περίμεναν τους «πράσινους» να πιέζουν για την ανατροπή εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό πλεονέκτημα, τελικά η Ξάνθη είναι που επωφελήθηκε τις αντεπιθέσεις της. Μέσα στο δύο λεπτά, οι Γούλας (69΄) και Μπαρέττας (70΄) έγραψαν το 5-1.

Ο Παναθηναϊκός το μόνο που κατάφερε είναι να μειώσει στο τελικό 5-2 με τον Γιαννιτσάνη στις καθυστερήσεις του ματς. Λίγο νωρίτερα ο Μουζακίτης είχε συμμαδέψει το δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

ΞΑΝΘΗ: Ζαρόπουλος, Λάσπατζης, Χελιδώνης, Τσαμούρης, Πατσατζόγλου, Καρυπιάδης, Γούλας (80’ Ορφανίδης Λ.), Ψύρρας (58’ Κούτρας Ν.), Παπαδημητρίου, Μπαρέττας (88’ Κάλφας), Ελληνίδης.

Παναθηναϊκός: Αναγνωστόπουλος, Βόσδου, Μυρθιανός, Ελ Γκαμάλ (46’ Γιαννιτσάκης), Ρισβάνης, Σκούφος, Μουζακίτης, Δώνης (70’ Αναστασόπουλος), Θαναηλάκης (72’ Μαραθιανός), Σταματάκης, Κουσίδης.
Keywords
Τυχαία Θέματα