ΤΣΣΚΑ Μ. | Χριάπα: "Γνωρίζουμε τον πραγματικό Παναθηναϊκό"

Εντελώς διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τα δύο προηγούμενα φετινά, θεωρεί πως θα είναι ο ημιτελικός του Final 4 ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Παναθηναϊκό, ο Βίκτορ Χριάπα, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του γνωρίζει πολύ καλά ποιες είναι οι πραγματικές δυνατότητες των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης.

«Αντιμετωπίσαμε τον Παναθηναϊκό ήδη δύο φορές και παρότι κερδίσαμε ισάριθμες, όμως πιστεύω πως στον ημιτελικό του Final 4

θα γίνει ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Πρώτον γιατί έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που τους αντιμετωπίσαμε και δεύτερον γιατί πρέπει να λάβουμε υπόψη τη σημασία ενός ημιτελικού, που θα γίνει σε ουδέτερο έδαφος», υποστήριξε ο διεθνής άσος και συμπλήρωσε:

«Δεν έχω δει όλα τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού, αλλά έχω παρακολουθήσει κάποια. Ο Παναθηναϊκός παρουσίαζε διαφορετικό πρόσωπο: σε κάποια ματς δεν έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο κι έπαιξε πολύ άσχημα, ενώ σε κάποια άλλα παιχνίδια έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ. Εμείς γνωρίζουμε τις πραγματικές δυνατότητες του Παναθηναϊκού και θα προετοιμαστούμε για αυτό χωρίς να ελπίζουμε πως θα παίξουν άσχημα απέναντί μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα