NBA | Πολ Πιρς, ο γηραιότερος... 40άρης "Κέλτης"!

Οι Σέλτικς κατόρθωσαν να επιβληθούν με 103-91 των Καβαλίερς και βασικός υπαίτιος γι' αυτό ήταν ο... απολαυστικός αρχηγός Πολ Πιρς, ο οποίος "σκότωσε" με 40 πόντους την ομάδα του Μπάιρον Σκοτ και "έγραψε" ιστορία, αφού έγινε ο γηραιότερος παίκτης των "Κελτών" που σημείωσε 40 πόντους!

Ετσι, ο "Truth" κατάφερε στα 35 του χρόνια να προσθέσει στην ιστορία της ομάδας ακόμη μία σελίδα που αναγράφει με "χρυσά" γράμματα το όνομά του, ως ο μεγαλύτερος σε ηλικία των Σέλτικς που έφτασε τους 40 πόντους σε ματς χωρίς παράταση και μάλιστα όταν το έμαθε έμεινε έκπληκτος!

"Σοβαρά; Είμαι

πολύ καιρό εδώ πέρα... Ποιος ξέρει; Ισως πάω για τους 50 κάποια μέρα!" δήλωσε με νόημα ο Πιρς και συμπλήρωσε: "Οταν μπήκα σε αυτή τη λίγκα αναρωτιόμουν: θέλω να γίνω καλός ή να γίνω σπουδαίος; Κάθε φορά που δούλευα, αυτό αναρωτιόμουν, επειδή ήθελα να γίνω ένας από τους μεγάλους παίκτες...".

Ο μεγάλος Μπάιρον Σκοτ, απ' τη μεριά του, πλέκοντας το εγκώμιο του εμβληματικού αρχηγού των Σέλτικς, δήλωσε: "Ξέρετε κάτι; Δεν υπήρχε κάτι που θα μπορούσαμε να κάνουμε με αυτόν απόψε. Μερικές φορές πηγαίνεις απλά, τον χτυπάς στον πισινό και λες: σπουδαία δουλειά!".

Keywords
Τυχαία Θέματα