Greeks Abroad | Ελληνικό δίδυμο "φωτιά" για την Μπιλμπάο

Η Μπιλμπάο ήταν το φαβορί απέναντι στη Μούρθια και φρόντισε να το επαληθεύσει περίτρανα, καθώς πήρε τη νίκη με 98-75, με τους Κώστα Βασιλειάδη και Νίκο Ζήση να πραγματοποιούν πολύ καλή εμφάνιση.


Ο Φώτης Κατσικάρης είδε τον Κώστα Βασιλειάδη να σημειώνει 16 πόντους (3/6 διπ., 2/7 τριπ., 4/4 βολ.,) να κατεβάζει 4 ριμπάουντ και να μοιράζει 2 έτοιμα καλάθια στους συμπαίκτες του ενώ ο Νίκος Ζήσης τέλειωσε τον αγώνα έχοντας στο ενεργητικό του 11 πόντους (3/7 διπ., 1/1 τριπ., 2/2 βολ.), 6 ασίστ

και 3 "σκουπίδια". Πρώτος σκόρερ των Βάσκων ήταν ο Λάμοντ Χάμιλτον που σημείωσε 17 πόντους ενώ πολύ καλός ήταν και ο Αξέλ Ερβέλ (16π.).

Η Λαγκουν Αρο του Μανώλη Παπαμακάριου πήρε τη νίκη με 79-70 επί της Σαραγόσα έχοντας για πρώτο σκόρερ τον Κιντέλ Γουντς (19π.) και με τον Ελληνα γκαρντ να συμβάλλει στην επικράτηση της ομάδας του με 3 πόντους. Η Κανάριας του Φώτη Λαμπρόπουλου από την πλευρά της δεν τα κατάφερε απέναντι στη Μάλαγα (88-67). Ο Ελληνας φόργουορντ πέρασε 23 λεπτά στο παρκέ, σημείωσε 5 πόντους και μάζεψε 6 ριμπάουντ. Ο Μάρκους Ουίλιαμς σημείωσε 14 πόντους και ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών ενώ ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος ίσως να αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την φανέλα της Μάλαγα, σε 16 λεπτά συμμετοχής πέτυχε 2 πόντους.

Keywords
Τυχαία Θέματα