Αποχώρησε ο Κίτσεν, πλησιάζει ο Γκιστ

Στην Τσεντσεβίτα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντέργουιν Κίτσεν, ενώ ο Παναθηναϊκός εντείνει τις προσπάθειές του για ενίσχυση της φροντ λάιν του. Κερδίζει πόντους η ανταλλαγή Πάνκο-Γκιστ...

Μία προαναγγελθείσα αποχώρηση είναι πλέον γεγονός. Ο Ντέργουιν Κίτσεν αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, αφού δεν είχε το επίπεδο να σταθεί στον έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης και δεν κατάφερε να βοηθήσει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Ο χρόνος
συμμετοχής του αμερικανού γκαρντ είχε μειωθεί αισθητά το τελευταίο διάστημα, αναπόφευκτα έγινε η αλλαγή του στο ρόστερ της Α1 με τον Τζέισον Καπόνο, κι ο Κίτσεν ξεκίνησε τις διαδικασίες για να βρει την επόμενη ομάδα του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «η Πράσινη», ο Κίτσεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τσεντεβίτα, κάτι που ικανοποιεί τόσο τον αμερικανό γκαρντ, όσο και τον Παναθηναϊκό.

Ενίσχυση της φροντ λάιν

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει αποφασίσει να ενισχύσει την ομάδα με έναν ποιοτικό ψηλό που θα κάνει λιγότερο αισθητή την απουσία του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη και που θα βοηθήσει έμπρακτα το Τριφύλλι να περάσει από τον όμιλο του top-16 της Ευρωλίγκας. Προτεραιότητα φαίνεται να έχει η ανταλλαγή του Άντι Πάνκο με τον Τζέιμς Γκιστ της Μάλαγα.

Ο αμερικανός πάουερ φόργουορντ του Παναθηναϊκού είναι ιδιαίτερα σοφτ, δεν έχει αποδώσει όπως περίμεναν οι άνθρωποι του τμήματος, οι οποίοι δε θα είχαν κανένα πρόβλημα με την εν λόγω ανταλλαγή. Το σενάριο αυτό κερδίζει ολοένα και περισσότερους πόντους, αλλά ακόμα χρειάζεται να διευθετηθούν ορισμένες παράμετροι, όπως είναι το ζήτημα του διετούς συμβολαίου του Πάνκο. Ο Γκιστ με χθεσινές του δηλώσεις έδειξε πως είναι κοντά στο Τριφύλλι και αναμένονται εξελίξεις άμεσα, αφού οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει στην αλλαγή αυτή.

Το βέβαιον είναι πως η διοίκηση προβαίνει σε διορθωτικές κινήσεις για να παρουσιασεί πάνοπλη η ομάδα στην απαιτητική φάση του top-16 της Ευρωλίγκας και να διεκδικήσει με αξιώσεις την είσοδο στις 8 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα