NBA | Πληρώνει και πάει Τορόντο ο Βαλαντσιούνας!

Με τη φανέλα των Ράπτορς θα αγωνίζεται κατά πάσα πιθανότητα την επόμενη σεζόν ο Γιόνας Βαλαντσιούνας, ο οποίος φαίνεται ότι δεν... κρατιέται για να πατήσει τα παρκέ του μαγικού κόσμου.

Ο 20χρονος σέντερ έχει ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη Λιέτουβος Ρίτας για να μείνει ελεύθερος, ούτως ώστε να κάνει πραγματικότητα το μεγάλο όνειρό του και να φανερώσει το ταλέντο του και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Πέρσι, ο Λιθουανός άσος επιλέχθηκε στο νούμερο 5 των ντραφτ από την ομάδα του Τορόντο, ωστόσο πήρε την απόφαση να παραμείνει ακόμα μια χρονιά

στην Ευρώπη, προκειμένου να... ψηθεί περισσότερο και όταν νοιώσει απόλυτα έτοιμος να πραγματοποιήσει το ταξίδι με προορισμό τον μαγικό πλανήτη!

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, πάντως, και έχοντας κάνει εξαιρετική σεζόν στη Λιέτουβος, δείχνει πιο αποφασισμένος από ποτέ να αφήσει τα ευρωπαϊκά γήπεδα για χάρη του καλύτερου πρωταθλήματος στον κόσμο. Πως θα γίνει, όμως, αυτό; Ο νεαρός σούπερ σταρ θα πληρώσει τα 2,4 εκατομμύρια δολάρια του buyout του στο λιθουανικό σύλλογο και θα μετακομίσει στο Τορόντο, με τους Ράπτορς να καταβάλλουν περίπου 550.000 δολάρια.

Ο Βαλαντσιούνας, ο οποίος φαίνεται απόλυτα έτοιμος για το τεράστιο άλμα στην καριέρα του, κατέγραψε φέτος στο εγχώριο πρωτάθλημα 14,2 πόντους, 7,4 ριμπάουντ και 1,9 τάπες κατά μέσο όρο, ενώ στο Eurocup μέτρησε 10,8 πόντους, 7,6 ριμπάουντ και 1,6 τάπες ανά παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα