ΓΑΛΛΙΑ | "Χαστούκι" της Σολέ στην Γκραβελίν

Το μεγαλύτερο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στο γαλλικό πρωτάθλημα, η Γκραβελίν δεν θα συνεχίσει στην ημιτελική φάση, καθώς η Σολέ έκανε την έκπληξη και επικράτησε εκτός έδρας με 72-78 στην παράταση (63-63 κ.α.).

Η υπεροχή της Σολέ ήταν καθολική για τριάντα λεπτά, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται μπροστά στο τέλος της τρίτης περιόδου με 48-54. Η Γκραβελίν αντέδρασε και το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά να μετατρέπεται σε "θρίλερ", με τον Αλμπισί να δίνει προβάδισμα στους γηπεδούχους με 63-61 στο 39ο λεπτό. Ο

γνώριμος μας από το πέρασμά του από τον Κολοσσό και τον ΠΑΟΚ, Ρόμπερτ Ντόζιερ με δύο εύστοχες βολές διαμόρφωσε το 63-63 και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Στο έξτρα πεντάλεπτο η Σολέ μετέτρεψε την αναμέτρηση σε παράσταση για ένα ρόλο και πήρε τη νίκη με 72-78, εξασφαλίζοντας την πρόκρισή της στους "4" του γαλλικού πρωταθλήματος. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Ρόμπερτ Ντόζιερ με 18 πόντους και ο Φαμπιέν Κοζέρ με 15 πόντους. Από την Γκραβελίν που έκλεισε άδοξα την χρονιά, ξεχώρισε ο Τζούμπι Τζόνσον με 17 πόντους.

Keywords
Τυχαία Θέματα