A1 | Μαυροειδής: "Θα ισοφαρίσει ο Παναθηναϊκός..."

Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει σήμερα να φέρει στην απόλυτη ισορροπία (2-2) τη σειρά με τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο οποίος, όμως, υποστήριξε ότι στο πέμπτο ματς στο ΣΕΦ η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς είναι φαβορί για τη νίκη-τίτλου.

Ο 26χρονος σέντερ της Μπιλμπάο φιλοξενήθηκε στον Τόλη Κοτζιά και στην

τηλεοπτική εκπομπή του Τηλέ Άστυ, "Jump Shoot", όπου μίλησε για το μέλλον του και την περίπτωση να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο... θαύμα των "ερυθρόλευκων", αλλά και στην Εθνική Ελλάδας, η οποία είναι "πάνω από όλα".

Για το μέλλον του: "Έχω συμβόλαιο με την Μπιλμπάο. Όταν συζητάμε για περίπτωση επιστροφής στην Ελλάδα, σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό, μιλάμε για το υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης. Δεν μπορείς να μην το σκεφτείς. Η Μπιλμπάο είναι πολύ καλή ομάδα. Το να παίξεις σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων. Είναι πολύ υψηλού επιπέδου ομάδες".

Για τους τελικούς της Α1: "Στον τρίτο τελικό ο Ολυμπιακός βρέθηκε σε μεγάλη ημέρα κι είχε τεράστια θέληση. Είναι πιο νέα ομάδα και είναι φυσιολογικό να έχει πιο γοργά πόδια. Με τον Παναθηναϊκό, πάντως, δεν είσαι σίγουρος ποτέ, αν και κάνει λάθη που δεν έκανε άλλες φορές. Οι έδρες μετρούν πολύ στη σειρά. Ο Παναθηναϊκός πιστεύω ότι θα κάνει το 2-2. Σε πέμπτο ματς φαβορί θα είναι ο Ολυμπιακός".

Για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό: "Τέτοιο θαύμα δεν έχω ξαναδεί. Είναι θαύμα το να γυρίσεις ένα ματς με μια σπουδαία ομάδα, όπως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ έχανες με 19 πόντους. Η επικράτηση του Ολυμπιακού ήταν δίκαιη και παλικαρίσια".

Για την Εθνική Ελλάδας: "Θα προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είμαστε πιο δυνατοί φέτος, θα επιστρέψει ο Σπανούλης, ο Πρίντεζης είναι ανεβασμένος. Δεν υπάρχει περίοδος ξεκούρασης, αυτό είναι το άσχημο. Είναι υποχρέωση και τιμή η παρουσία στην Εθνική. Η Εθνική είναι πάνω από όλα".

Keywords
Τυχαία Θέματα