ΙΤΑΛΙΑ | Μπουρούσης, Χέρστον, Κουκ και 1-0!

Η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο κρατώντας την ψυχραιμία της στην αντεπίθεση που εξαπέλυσε η Σκαβολίνι στην τέταρτη περίοδο, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 84-75 και να κάνει το 1-0 στη σειρά για την ημιτελική φάση των ιταλικών πλέι-οφ.

Η απόδοση των παικτών του Σέρτζιο Σκαριόλο στο πρώτο ημίχρονο έδειχνε ότι θα καταφέρουν να φτάσουν στην επικράτηση, μιας και το τέλος των πρώτων είκοσι λεπτών βρήκε την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο να προηγείται της Σκαβολίνι Πέζαρο με 41-31. Όμως η Σκαβολίνι με την έναρξη της τρίτης περιόδου αντέδρασε και κατάφερε να προηγηθεί στο τελευταίο δεκάλεπτο

ακόμα και με επτά πόντους (53-59) στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης. Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι δύο ομάδες συνέχισαν να πηγαίνουν χέρι- χέρι στο σκορ, με την Εμπόριο Αρμάνι να βρίσκει τους διαδρόμους προς το αντίπαλο καλάθι και να μειώνει την διαφορά.

Η Αρμάνι κατάφερε να βρει τις λύσεις προς το αντίπαλο καλάθι και τελικά να πάρει τη νίκη με , κάνοντας παράλληλα το 1-0 στη σειρά. Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Μαλίκ Χέρστον με 16 πόντους και τον ακολούθησε με 14 πόντους ο Ομάρ Κουκ, ενώ σε πολύ καλή μέρα ήταν και ο Γιάννης Μπουρούσης που σημείωσε 12 πόντους. Θετική ήταν και η παρουσία του Αντώνη Φώτση που συνέβαλε με 5 πόντους στη νίκη της ομάδας του. Από την Σκαβολίνι πρώτος σκόρερ ήταν ο Τζέιμς Ουάιτ με 18 πόντους.

Δεκάλεπτα: 26-16, 41-31, 53-54,84-75

Keywords
Τυχαία Θέματα