NBA | Νοά: «Είναι η ώρα μας...»

Έπειτα από μια σεζόν γεμάτη τραυματισμούς, οι Μπουλς ευελπιστούν πως φέτος η υγεία θα… κυριαρχήσει στο στρατόπεδό τους και η επιστροφή του Ντέρικ Ρόουζ θα συνδυαστεί με μια καλύτερη πορεία. Στόχος της ομάδας, πάντως, φαίνεται πως είναι το πρωτάθλημα σύμφωνα με τον Γιοακίμ Νοά, παρόλο που δεν το… βροντοφωνάζουν.

Στη Media Day του Σικάγο, ο Γάλλος σέντερ μίλησε για τη νέα σεζόν στο NBA και το ταλαιπωρημένο

κορμί του. «Αισθάνομαι υπέροχα. Νιώθω υπέροχα τα πόδια μου, είμαι 100% υγιής, οπότε είμαι και ενθουσιασμένος για τη νέα χρονιά. Όλο το καλοκαίρι έκανα προπόνηση, είχα πολύ χρόνο για τον εαυτό μου προκειμένου να βάλω τα πράγματα σε μια σειρά, να κάνω πάλι το κορμί μου να αισθανθεί καλά. Αυτή τη στιγμή, αυτό είναι που έχει σημασία. Να είμαστε όλοι υγιείς στο ξεκίνημα της προετοιμασίας. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε, αισθανόμαστε όμως ότι είναι η ώρα μας», ήταν τα λόγια του σκληροτράχηλου «ψηλού», ο οποίος συμπλήρωσε:

«Νιώθω δυνατός, νιώθω υγιής και ανυπομονώ να επιστρέψω, ειδικά από τη στιγμή που γύρισε και o Ντέρικ Ρόουζ».

Ο Τομ Τιμποντό έχει στο μυαλό του να μην χρησιμοποιεί κατά κόρον -όπως πέρσι- τον Νοά, ο οποίος την τελευταία τετραετία ταλαιπωρείται από πελματιαία απονευρωσίτιδα. Παρά τα προβλήματά του, όμως, ο διεθνής άσος των «Ταύρων» στέκεται στο ύψος του. Την περίοδο που πέρασε είχε μέσο όρο 11,9 πόντους, 11,1 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2,1 τάπες, παίζοντας συνεχώς με ενοχλήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα