Θύελλα: Μας σεβάστηκαν από την ΑΕΚ, τους σεβόμαστε κι εμείς

10:28 29/9/2013 - Πηγή: AEK365

Σήμερα η Θύελλα Ραφήνας να βιώσει τη μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας αντιμετωπίζοντας σε επίσημο αγώνα την ΑΕΚ. Ο αενικός αρχηγός της, Σάκης Γεωργιάδης,έκανε λόγο για "πρωτόγνωρες καταστάσεις" στην ομάδα τους, σημειώνοντας ( στη συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «mikriliga.com») ότι υπάρχει σεβασμός προς την ΑΕΚ, υπογραμμίζοντας την άψογη στάση των Ενωσιτών απέναντί τους:

«Για μας είναι πρωτόγνωρες συνθήκες. Μετά την κατάργηση

της Δ" Εθνικής, βρεθήκαμε στη Γ" Εθνική ανεβαίνοντας ουσιαστικά δύο κατηγορίες από την ΕΠΣΑΝΑ. Η παρουσία της ΑΕΚ δίνει αίγλη τόσο στον όμιλο μας όσο και γενικά στο πρωτάθλημα. Είναι χαρά για μας που θα την αντιμετωπίσουμε και πρόκειται σίγουρα για ιστορικές στιγμές. Εμείς σεβόμαστε απόλυτα της ΑΕΚ. Την μεγάλη ιστορία της, το όνομά της. Θα προσπαθήσουμε στο παιχνίδι να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, δε μπορούμε να πούμε πως φοβόμαστε. Ξέρουμε όμως τι μας γίνεται. Μόνο να κερδίσουμε έχουμε από αυτό το ματς. Ακόμα κι αν χάσουμε με ευρύ σκορ θα αποκτήσουμε σπάνιες εμπειρίες. Δε θα είχαμε ποτέ άλλοτε την ευκαιρία να παίξουμε κόντρα σε μια ιστορική ομάδα στο ΟΑΚΑ. Για μας, τους παίκτες, τον κόσμο μας, είναι μεγάλη υπόθεση και με αυτόν τρόπο αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι».

Κατόπιν, αναφέρθηκε στην παρθενική συμμετοχή του συλλόγου στη Γ΄ Εθνική: «Το επιστέγασμα 5ετους προσπάθειας μας η συμμετοχή στη Γ΄ Εθνικη. Είτε πέσουμε είτε παραμείνουμε στην κατηγορία, για εμάς το ζητούμενο είναι το ποδόσφαιρο. Αν πέσουμε θα κάνουμε προσπάθεια να ξανάρθουμε. Βασιζόμαστε κυρίως στις Ακαδημίες, στη συλλογικότητα και έχουμε οικογενειακό κλίμα».

Καταλήγοντας αναφέρθηκε στην συζήτηση που έγινε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ για τα εισιτήρια του αγώνα: «Οι άνθρωποι της ΑΕΚ κατά την συζήτηση για τα εισιτήρια ήταν πραγματικοί κύριοι. Ούτε με υπεροψία μας αντιμετώπισαν ούτε υποτιμητικά. Αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα κι εξάλλου αυτό είναι και το νόημα του ποδοσφαίρου».

Keywords
Τυχαία Θέματα