Ανησυχεί ο Μόγιες

11:36 29/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ντέιβιντ Μόγιες δεν έκρυψε την ανησυχία του για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την ήττα από τη Γουέστ Μπρόμιτς.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ξεκίνησαν τη μετά-Φέργκιουσον εποχή με επτά πόντους σε έξι παιχνίδια, το χειρότερό τους ξεκίνημα στο πρωτάθλημα από τη σεζόν 1989-90, όταν είχαν τερματίσει 13οι.

Επίσης μετρούν 450 λεπτά από το τελευταίο τους γκολ σε ροή παιχνιδιού. Η ομάδα αποδοκιμάστηκε ελαφρώς μετά το τέλος του 1-2 από τη Μπρόμιτς στο «Όλντ Τράφορντ» και παρ' όλο που ο Μόγιες τόνισε

ότι ο κόσμος πρέπει να εκφράσει την στήριξή του, παραδέχτηκε ότι υπάρχει ανησυχία.

Μάλιστα, δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι η Γιουνάιτεντ είναι πίσω σε σχέση με τους ανταγωνιστές της στην Ευρώπη όσον αφορά την ύπαρξη μεγάλων παικτών στο ρόστερ της!

«Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την ομάδα. Στο ποδόσφαιρο κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι θα κερδίζεις συνέχεια. Να είναι σίγουροι οι φίλαθλοι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να διορθώσουμε τα πράγματα. Σίγουρα ανησυχώ, μόνο όμως επειδή δεν παίζουμε καλά. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια όμως ακόμα και σίγουρα η ομάδα προσπαθεί πολύ», είπε ο Σκωτσέζος και συνέχισε αναφερόμενος στο ματς με τη Σαχτάρ και το Τσάμπιονς Λιγκ:

«Για να πάρεις το Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει να έχεις 5-6 παίκτες παγκοσμίου κλάσης παίκτες, όπως η Μπάγερν και η Μπαρτσελόνα. Εμείς δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το επίπεδο ακόμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα