HOT SPOT | Οι "Jokers" ήρθαν για να μείνουν...

Το παζλ της επιτυχίας για την Νέα Κηφισιά, έχει συμπληρωθεί εδώ και ένα μήνα περίπου...

Η ομάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, η αγωνιστική της εικόνα είναι σαφέστατα βελτιωμένη και στο τοπικό ντέρμπι κόντρα στον Πανερυθραϊκό πήρε την τέταρτη σερί νίκη της με 46-76. Την ιδανική εικόνα ήρθε να συμπληρώσει η δημιουργία των οργανωμένων οπαδών της Νέας Κηφισιάς, με το όνομα "Jokers", πριν από ένα μήνα. Οι φίλαθλοι της παρέας του Σάββα Νικητάκη δίνουν δυναμικό παρών στα εντός έδρας ματς της Κηφισιάς. Το ίδιο έκαναν και στον αγώνα της 26ης αγωνιστικής, αφού περίπου 150 άτομα πανηγύρισαν τη νίκη της ομάδας τους μέσα στην Ερυθραία.

Οι "Jokers" αποτελούνται κυρίως από τα παιδιά που απαρτίζουν τις ακαδημίες της Κηφισιάς. Με τον ενθουσιασμό τους, τα συνθήματα που κάθε αγωνιστική γίνονται και πιο πρωτότυπα, τις φωνές και τις κόρνες τους δεν σταματούν να υποστηρίζουν την Κηφισιά. Μάλιστα στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας, την εμφάνισή τους στο γήπεδο έχουν κάνει πανό αλλά και σημαίες της ΑΕΝΚ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τέσσερα πρόσωπα από την Κηφισιά έχουν την τιμητική τους συνήθως από τους "Jokers"... Ποια είναι αυτά; Φυσικά μιλάμε για τον Σάββα Νικητάκη, που είναι ο συνήθης πρώτος σκόρερ της ομάδας, τον αρχηγό της ΑΕΝΚ, Δημήτρη Μενουδάκο, τον μικρό που κάνει θαύματα τον Γιάννη Χατζηνικόλα και τον πρόεδρο της ομάδας, Παναγιώτη Λατσούδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα