NBA | Μπαρνιάνι: "Η καλύτερη σεζόν μου στο ΝΒΑ!"

Την καλύτερη χρονιά του στον μαγικό πλανήτη διανύει ο Αντρέα Μπαρνιάνι! Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο ίδιος, με τον Ιταλό σούπερ-σταρ των Ράπτορς να δηλώνει ότι νιώθει... άλλος παίκτης!

Παράλληλα, ο 26χρονος σέντερ, σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην "Tuttosport", αναφέρθηκε στον NBAer συμπατριώτη του Μάρκο Μπελινέλι και την βελτίωσή του, έχρισε το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο, μίλησε για τους... μεγαλεπίβολους στόχους του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Ντουέιν Κάσεϊ...

"Τραυματίστηκα

στο χειρότερο σημείο της σεζόν... Παρ' όλα αυτά, πιστεύω ότι είναι η καλύτερή μου χρονιά στο ΝΒΑ! Βελτιώθηκα πολύ στην άμυνα. Νιώθω σαν να είμαι... καινούριος παίκτης, διαφορετικός απ' τον προηγούμενο!", τόνισε ο σούπερ-σταρ των Ράπτορς και συνέχισε, εκθειάζοντας τον προπονητή του... "Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Κάσεϊ. Είναι πολύ σημαντικός για εμένα και για την ομάδα. Θεωρώ ότι μπορούμε να "χτίσουμε" κάτι σπουδαίο με αυτόν...".

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους στόχους που έχει θέσει, τόνισε: "Οσον αφορά γενικά το ΝΒΑ, στόχος μου είναι να... το σηκώσω, αλλά εδώ είναι πολύ δυσκολότερο απ' ό,τι στην Ευρώπη. Προσπαθώ να βγαίνω κάθε βράδυ και να παίζω το καλύτερο μπάσκετ που μπορώ".

Ερωτηθείς για το NCAA, αδιαφόρησε... επιδεικτικά, λέγοντας πως: "NCAA; Δεν το παρακολουθώ ιδιαίτερα. Δεν με ενδιαφέρει!", ενώ έχρισε και το φαβορί του φετινού πρωταθλήματος στον μαγικό πλανήτη... "Ο Ντουράντ και οι Θάντερ του! Βέβαια, θεωρώ ότι θα πρέπει να δώσουμε προσοχή και στους Σπερς... Παίζουν πολύ καλά. Στην Ανατολή, ωστόσο, οι αγαπημένοι μου είναι οι Μπουλς! Εχουν πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις, ακόμη και χωρίς τον Ντέρικ Ρόουζ!".

Τέλος, σχολίασε και την παρουσία του συμπατριώτη του, Μάρκο Μπελινέλι, στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, αλλά και το μέλλον του στους Ράπτορς... "Ο Μπελινέλι έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και έχει αποδείξει ότι αξίζει να βρίσκεται στο ΝΒΑ. Σίγουρα, αξίζει να βρει ένα πολύ δυνατό συμβόλαιο στο τέλος τη σεζόν. Οσον αφορά το δικό μου μέλλον και το κατά πόσο θα μείνω ή όχι στο Τορόντο, δεν εξαρτάται από μένα...".

Keywords
Τυχαία Θέματα