ΑΡΗΣ | Δαμιανίδης: "Αδυνατώ από μόνος μου να δώσω λύση"

Την επιστροφή των παικτών του Αρη στις προπονήσεις περιμένει ο Γιάννης Δαμιανίδης, ύστερα από την συνάντηση που είχε το Σάββατο (07/04) μαζί τους. Παράλληλα τόνισε ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα στην κατάσταση από την πρώτη φορά που συναντήθηκαν.

Ο Γιάννης Δαμιανίδης μίλησε στο Pressaris για τα τεκταινόμενα στην ΚΑΕ Αρης και τόνισε ότι τα όσα είπε στους παίκτες του "Αυτοκράτορα" παραμένουν ίδια από την πρώτη συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές και υπογράμμισε ότι μόνος του δεν μπορεί να δώσει λύση

στο αδιέξοδο.


Ο παράγοντας του Άρη υπογράμμισε αρχικά πως "αυτό που είπα στους παίκτες είναι ότι πρέπει όλοι μας να βάλουμε την ομάδα πάνω από όλα. Ο Άρης είναι πάνω από όλους μας. Είναι η πέμπτη φορά που γίνεται μια τέτοια συζήτηση. Από την πρώτη φορά που συζητήσαμε με τους παίκτες - και τους εξήγησα ότι οι καθυστερήσεις στις πληρωμές οφείλονται στο ότι καθυστέρησαν οι δόσεις από τα τηλεοπτικά δικαιώματα - μέχρι και σήμερα δεν έχει αλλάξει τίποτα εκτός από τον τρόπο με τον οποίο μοιράστηκε η τρίτη δόση. Τότε είχαν δοθεί χρήματα και στους ξένους, γιατί δεν υπήρχε ρευστότητα και έπρεπε να πληρωθούν και οι ξένοι. Τα χρήματα μοιράστηκαν στην ομάδα", προσθέτοντας πως "την περασμένη Τετάρτη όταν και ξεκίνησε η αποχή ενημέρωσα τους παίκτες ότι έχουν εισπραχθεί από τον ΕΣΑΚΕ τα χρήματα από την δόση των τηλεοπτικών, αλλά για λόγους που αφορούν την μεταφορά χρημάτων μέσω τραπεζών, θα καθυστερούσε η εκταμίευση 3-4 ημέρες. Αυτό επιβεβαιώθηκε στους παίκτες και από την επικοινωνία που είχαν με τον ΕΣΑΚΕ".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε λεπτομερώς στο πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί και αφορά τα χρήματα που (δεν) εισπράττει ο Άρης σε σχέση με όσα είχαν συμφωνηθεί στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου: "Στην χειρότερη οικονομική συγκυρία που χει η χώρα, αναγνωρίζω την αγωνία των παικτών. Από την πρώτη μας συνάντηση συντάχθηκα μαζί τους και από κοινού συμφωνήσαμε ότι έτσι θα πορευτούμε, δηλαδή οι ξένοι θα πληρώνονται από τις δόσεις του ΟΠΑΠ και οι Έλληνες από τα τηλεοπτικά. Εξάλλου ο ίδιος πρότεινα στους Έλληνες να τους κάνω εκχώρηση από το σύνολο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, ώστε να είναι ακόμα πιο εξασφαλισμένοι, παρότι στα συμβόλαιά τους δεν υπάρχει τέτοιος όρος. Ο όρος αυτός υπάρχει μόνο στο συμβόλαιο του Δημήτρη Τσαλδάρη.
Για πολλοστή φορά, όμως θα πω ότι τα χρήματα που εισπράττει έναντι των τηλεοπτικών του δικαιωμάτων, δεν είναι αυτά για τα οποία συμφώνησε στην αρχή της περιόδου. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να περιμένουμε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, έτσι ώστε να προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε περαιτέρω ενέργεια. Αυτός είναι και ο λόγος εξάλλου που δεν μπόρεσε μέχρι και σήμερα να εκπληρώσει η διοίκηση του Άρη την υποχρέωσή της στον Δημήτρη Τσαλδάρη".

Ρωτήθηκε για το θέμα των περσινών οφειλών που έχουν οι Ταπούτος, Βεργίνης και Τσαϊρέλης και απάντησε πως "στις προηγούμενες συναντήσεις μας, αλλά και σήμερα τους εξήγησα ότι από την στιγμή που όλα τα άτομα της περσινής διοίκησης έχουν αποχωρήσει για τους δικούς τους λόγους, αδυνατώ

Keywords
Τυχαία Θέματα