Greeks Abroad | Αρχοντας των αιθέρων ο Κουφός, "τάπωσε" τους Σπερς!

Μεγαλειώδη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κώστας Κουφός απέναντι στους Σπερς, κατεβάζοντας 14 (!) ριμπάουντ και φιλοδωρώντας με 4... περιποιημένες τάπες τους αντιπάλους του, με τους Νάγκετς να αποδίδουν εξαιρετικό μπάσκετ και να ρίχνουν στο καναβάτσο την παρέα των Ντάνκαν, Πάρκερ και Τζινόμπιλι με 112-106!

Οχι, ο διεθνής Ελληνας σέντερ δεν σημείωσε... 30αρες και 40αρες! Αυτό το... άφησε στον Ντανίλο Γκαλινάρι, ο οποίος ήταν ασταμάτητος και φόρτωσε το καλάθι των "Σπιρουνιών"

με 28 πόντους. Ωστόσο, ο Κουφός αποτέλεσε... φόβητρο μέσα στις ρακέτες, όπου... σκέπασε τα καλάθια! Οχί μόνο κατέβασε 14 ριμπάουντ, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ καριέρας του, αλλά "έκλεισε" 4 φορές τα φώτα στους αντιπάλους του, κάνοντας και ένα κλέψιμο! Παράλληλα, πρόσθεσε και 4 πόντους στην πλούσια συγκομιδή των Νάγκετς και τα σχεδόν 32 λεπτά συμμετοχή που πήρε απ' τον Τζορτζ Καρλ μόνο τυχαία δεν μπορούν να χαρακτηριστούν!

Απ' την άλλη, ο Σπερς πιστοποίησαν ότι βρίσκονται σε περίοδο μίνι κάμψης, γνωρίζοντας την τέταρτη ήττα τους στα πέντε τελευταία παιχνίδια, με τους 31 πόντους του... βγαλμένου απ' τα παλιά Τιμ Ντάνκαν (18 ριμπ., 6 ασίστ, 5 τάπες) να αποδεικνύονται λίγοι για την ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς...

Keywords
Τυχαία Θέματα