ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ | "Βάσκος" ο Κουκ!

Ο Ομάρ Κουκ αποτελεί πλέον παρελθόν από την Εμπόριο Αρμάνι, "πληρώνοντας" τις μέτριες εμφανίσεις του, ωστόσο δεν άργησε να βρει την επόμενη μπασκετική του στέγη, αφού συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κάχα Λαμποράλ και θα βρεθεί στο δρόμο του Ολυμπιακού στο Top-16!

Ο 30χρονος Αμερικάνος πόιντ γκαρντ -ο οποίος είναι άριστος γνώστης της ισπανικής πραγματικότητας, μιας και έχει φορέσει για τρεις σεζόν της φανέλες των Μάλαγα και Βαλένθια- αμέσως μετά την απομάκρυνσή

του απ' την Μιλάνο, έγινε πρώτος στόχος των Βάσκων, που αναζητούσαν πλέι μέικερ. Ο Γιαν Τάμπακ ξεχώρισε την περίπτωση του Κουκ, που αν μη τι άλλο αποτελούσε έναν εκ των ποιοτικότερων οργανωτών που κυκλοφορούσαν ελεύθεροι τη δεδομένη στιγμή.

Μάλιστα, ο 30χρονος Νεοϋορκέζος γκαρντ έχει ακόμη ένα στοιχείο που τον έκανε ακόμη πιο.... θελκτικό! Και δεν είναι άλλο από το ότι είναι κάτοχος διαβατηρίου απ' το Μαυροβούνιο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν πιάνει θέση ξένου! Ετσι, η Κάχα κινήθηκε άμεσα και έδωσε τα χέρια με τον πρώην συμπαίκτη των Φώτση και Μπουρούση, όπως ανακοίνωσε ο μάνατζερ του παίκτη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς και πλέον μένει το τυπικό σκέλος της υπόθεσης, ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Κουκ στην Βασκονία!

Keywords
Τυχαία Θέματα