Final Four | Σισκάουσκας: "Δεν νομίζω ότι είμαστε το φαβορί..."

Αποποιήθηκε τον τίτλο του μεγάλου φαβορί, που "κουβαλά" η πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ, ο άλλοτε "πράσινος" Ραμούνας Σισκάουσκας και διευκρίνισε ότι όλα μπορούν να συμβούν, εξηγώντας μάλιστα ότι ο Παναθηναϊκός έχει... καρδιά πρωταθλητή, ενώ θυμήθηκε και το χαμένο σουτ στον τελικό του 2009, όπως και το φάιναλ φορ του 2007!

Ο πολύπειρος φόργουορντ της "ομάδας του στρατού", δήλωσε στην

"Πράσινη":

«Δεν νομίζω ότι εμείς είμαστε το μεγάλο φαβορί. Ο ημιτελικός είναι μόνο ένα ματς και όλα μπορούν να γίνουν. Δεν είναι μια σειρά παιχνιδιών όπου θα μπορούσαμε να διορθώσουμε τα λάθη μας. Και οι τέσσερις ομάδες έχουμε από 25% πιθανότητες να φτάσουμε στο στόχο μας.

Δεν έχω κανένα... ψυχολογικό πρόβλημα με το σουτ. Σίγουρα το θυμάμαι (σ.σ. το χαμένο τρίποντο στον τελικό του 2009) και θα ήθελα να το βάλω και σίγουρα θα το ξαναέπαιρνα αν μου δινόταν μια τέτοια ευκαιρία. Αυτό όμως που δεν θα ήθελα, θα ήταν να περιμένουμε το τελευταίο σουτ για να πάρουμε την πρόκριση».

Οσον αφορά τους «πράσινους» τόνισε: «Είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός έχει την καρδιά του Πρωταθλητή. Το έχει αποδείξει. Εχει αποδείξει πάρα πολλές φορές πως έχει τον τρόπο του να παίρνει τίτλους. Εχει τεράστια εμπειρία αυτή η ομάδα. Αλλά κι εμείς μετράμε εννέα φάιναλ φορ τα τελευταία 10 χρόνια».

Τέλος, κλήθηκε να ανασύρει από τη μνήμη του την κατάκτηση του φάιναλ φορ του 2007: «Θυμάμαι τα πάντα από το φάιναλ φορ του 2007. Παίξαμε στο «σπίτι» μας, ήταν μια απίστευτη ατμόσφαιρα. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Αυτές οι στιγμές ήταν ανεπανάληπτες. Είμαι ευγνώμων στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Είναι φανταστικοί. Μ' αρέσει πάρα πολύ να έρχομαι και να παίζω στο ΟΑΚΑ. Είμαι ευτυχισμένος μόνο με το χειροκρότημά τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα