Final Four | Γιαννάκης: "Πετύχαμε κάτι απίστευτο το 2010"

Μνήμες από τον τελικό του 2010 ξυπνάει ο αποψινός ημιτελικός αγώνας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπαρτσελόνα, με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, ο οποίος καθόταν τότε στον πάγκο των "ερυθρολεύκων" να θυμάται την πορεία μέχρι εκείνο το Final 4 και να τονίζει ότι η ομάδα του έκανε τεράστια πρόοδο.

"Πήγαμε στο Παρίσι μετά από εξαιρετική σεζόν. Αντιμετωπίσαμε μια σπουδαία ομάδα, την Μπαρτσελόνα, η οποία ήταν πολύ διαφορετική από ότι είναι τώρα. Πριν από δύο χρόνια είχε μεγάλους σουτέρ, όπως

ο Μπαζίλε, ο Ναβάρο, ο Λάκοβιτς. Δεν μας άφησαν να αμυνθούμε σωστά", ανέφερε αρχικά ο 53χρονος τεχνικός στο κανάλι της Ευρωλίγκας και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Για 27 λεπτά ήμασταν μέσα στο ματς, αλλά κάποια μεγάλα τρίποντα που έβαλαν, μας έριξαν την αυτοπεποίθηση. Χάσαμε τον ρυθμό μας στην άμυνα, με αποτέλεσμα να ηττηθούμε. Αυτός ήταν ο λόγος που δεν νικήσαμε. Ωστόσο, η ανάμνηση είναι πολύ καλή, αφού αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη φορά στο Final 4 και από τον μικρό τελικό της προηγούμενης χρονιάς, βρεθήκαμε στον τελικό την επόμενη. Πετύχαμε κάτι απίστευτο από την άποψη ότι κάναμε πρόοδο".

Keywords
Τυχαία Θέματα