Δώνης: Ανώτεροι από την ΑΕΚ

15:02 11/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ατρόμητος ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ με 3-2 αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Γιώργο Δώνη να ισχυριστεί πως η ομάδα του Περιστερίου ήταν ανώτερη από την Ένωση υπογραμμίζοντας πως είναι πολύ ικανοποιημένος με την εμφάνιση των παικτών του.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου ο Δώνης τόνισε: "Αν απομονώσουμε το χθεσινό αποτέλεσμα στο Ολυμπιακό

Στάδιο το οποία ήταν άσχημο για εμάς, πρέπει να είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την παρουσία μας στον αγωνιστικό χώρο. Δείξαμε ότι είμαστε πολύ ανώτεροι από την ΑΕΚ αλλά δυστυχώς πληρώσαμε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα και τις αδράνειες μας στις στημένες φάσεις".
Σε ό,τι αφορά στον αγώνα των δυο ομάδων την Κυριακή στο Περιστέρι ο Δώνης ζήτησε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα από τους παίκτες του: "Εμείς πρέπει τώρα να διατηρήσουμε τα καλά στοιχεία που έχουμε δείξει, να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί και να κερδίσουμε το παιχνίδι της Κυριακής γιατί είναι πάρα πολύ άδικο γι' αυτό που παρουσιάζουμε να έχουμε τόση μικρή συγκομιδή βαθμών στα play offs".

Keywords
Τυχαία Θέματα