A1 | Παπανικολάου: "Να κερδίσουμε την Εφές και ας μην είμαι καλός"

Πάνω από όλα μπαίνει η ομάδα και τα θετικά αποτελέσματα για τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος στις δηλώσεις του αναφορικά με το ότι αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 6ης αγωνιστικής της Α1, έδωσε το σύνθημα της νίκης απέναντι στην Αναντολού Εφές.


Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση απέναντι στην Καβάλα, καθώς σημείωσε 18 πόντους και μάζεψε έξι ριμπάουντ και αναδείχθηκε

ο πολυτιμότερος παίκτης της 6ης αγωνιστικής της Α1.


"Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι ότι παρά το γεγονός πως είχαμε από νωρίς «καθαρίσει» το παιχνίδι δε σταματήσαμε να προσπαθούμε και να έχουμε την ίδια διάθεση και συγκέντρωση. Αυτό δείχνει ότι αντιμετωπίσαμε την Καβάλα όπως πρέπει να κάνουμε μ’ όλους τους αντιπάλους μας και ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Για μένα προσωπικά δε σημαίνει τίποτα ιδιαίτερο το γεγονός. Έτυχε να είμαι εγώ αυτός που είχε τους καλύτερους αριθμούς σε μια εξαιρετική βραδιά για όλη την ομάδα. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Αναντολού Εφές και μακάρι να κερδίσουμε κι εγώ να μην είμαι καλός", ήταν τα όσα δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου.

Keywords
Τυχαία Θέματα