Ετοιμάζεται για CAS ο Παναθηναϊκός!

Οι παρανομίες της ΕΠΟ και της Σούπερ Λίγκας γίνονται ολοένα και πιο ξεδιάντροπες και ο Παναθηναϊκός, όπως είχε προαναγγείλει και ο Γιάννης Αλαφούζος, σκοπεύει να προσφύγει σε πολιτικά δικαστήρια ή στο CAS κατά της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος.
Η ένσταση του Παναθηναϊκού
κατά της απόφασης της Σούπερ Λίγκας για τη αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος εκδικάστηκε στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, εν μέσω εντάσεων.

Με έκπληξη, ο νομικός εκπρόσωπος του Τριφυλλιού Γιάννης Κάρμης διαπίστωσε ΤΟ σκάνδαλο: Στην έδρα κάθονταν ένας δικαστής (Πινάκουλας) και δύο δικηγόροι εκπρόσωποι της Σούπερ Λίγκας (Οικονομάκης, Κοντοβαζαινίτης). Με λίγα λόγια δύο πρόσωπα που προέρχονται από την διοργανώτρια αρχή και που συμμετείχαν στις διαδικασίες της αναδιάρθρωσης κλήθηκαν να επιδικάσουν μία ένσταση κατά αυτής!

Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο κ. Κάρμης υπέβαλε ένσταση μη νόμιμης και κακής σύνθεσης του δικαστηρίου και άφησε να εννοηθεί πως όποια απόφαση και αν εκδοθεί, στα μέσα Δεκεμβρίου, μπορεί να προσβληθεί στο CAS.

Ο δικαστής κ. Πινάκουλας απάντησε πως δεν μπορεί ο κ. Κάρμης να κάνει παρατηρήσεις στην έδρα και πως το ύφος του εκπροσώπου του Παναθηναϊκού είναι υποτιμητικό για την σύνθεση του δικαστηρίου.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα ο Γιάννης Αλαφούζος, ως καλεσμένος της εκπομπής «Δίκη» είχε τονίσει πως η αναδιάρθρωση καταπατάει τους νόμους και δεν πρόκειται ο Παναθηναϊκός να το επιτρέψει.

Όταν είχε ρωτηθεί αν φοβάται πιθανό υποβιβασμό του Τριφυλλιού, όπως συμβαίνει πολλές φορές στις περιπτώσεις ομάδων που προσφεύγουν σε πολιτικά δικαστήρια ή στο CAS, απάντησε:

«Εδώ είμαστε. Ας το τολμήσουν να θέσουν θέμα υποβιβασμού. Δεν φοβόμαστε κανέναν γιατί είναι σίγουρο πως θα κερδίσουμε τη δίκη».
Keywords
Τυχαία Θέματα