Πάρτι πρόκρισης στη Μόσχα

21:02 20/11/2012 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- 7ος ΟΜΙΛΟΣ 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 0-3
Γήπεδο: Λουζνίκι

Με τον Μέσι να κάνει πάλι όργια, η Μπαρτσελόνα πέρασε από τη Μόσχα με 3-0 επί της Σπαρτάκ και εξασφάλισε την πρόκριση της στην επόμενη φάση.

Στο 12ο λεπτό Ο Πέδρο έκανε ωραία το κοντρόλ και το σουτ με τη μία, απέκρουσε ο Ντίκαν, ενώ δύο λεπτά μετά το σουτ του Ντ.Κομπάροφ έφυγε μόλις άουτ. Η Μπαρτσελόνα είχε ανεβάσει στροφές και έφτασε στο γκολ

στο 16'. Ο Άλβες βρέθηκε έξω από την περιοχή σε πλάγια θέση και με τρομερό σουτ έκανε το 1-0. στο 23' ο Σουτσί βρέθηκε στο πέναλτι και όντας μόνος του με πλασέ με τη μία μετά από σέντρα από δεξιά έστειλε τη μπάλα άουτ. Οι Καταλανοί είχαν πάρει μπροστά και στο 31' ο Μέσι άνοιξε αριστερά στον Ινιέστα, ο Καταλανός έκανε ωραία κίνηση και σουτ, ο Ντίκαν απέκρουσε όμως ο Μέσι ήταν εκεί που έπρεπε για να πάρει την απόκρουση και να σκοράρει με δεξί σκαστό σουτ. Η Σπαρτάκ είχε νέα μεγάλη φάση στο 34' με τον Εμενίκε να αστοχεί εξ επαφής, αλλά στο 39' η αρμάδα του Βιλανόβα πέτυχε και 3ο γκολ. Ο Πέδρο έκανε την κάθετη μπαλιά και ο Μέσι αφού πέρασε και τν Ντίκαν, έσπρωξε την μπάλα στην κενή εστία.

Στο 54ο λεπτό ο Σεσκ βγήκε απέναντι στον Ντίκαν, ο οποίος απέκρουσε με τα πόδια, ενώ στο 57' ο γκολκίπερ της Σπαρτάκ μπλόκαρε την κεφαλιά του Πέδρο. Στο 74' ο Βαλντές είπε όχι σε σουτ του Γουέλιτον και στο 76' ο Ντίκαν σταμάτησε τον Μέσι. Ένα λεπτό αργότερα οι Ινιέστα και Πέδρο δεν μπόρεσαν να σκοράρουν μέσα από την περιοχή ενώ στ 83΄το σουτ του Μέσι έφυγε μόλις άουτ.

ΣΠΑΡΤΑΚ: Ντίκαν, Ινσαουράλδε, Σούτσι, Κ.Κομπάροφ (64' Γουέλιτον), Μακέεφ, Ράφαελ (75' Μπριζγκάλοφ), Κάλστρομ, Χουράδο, Άρι, Ντ.Κομπάροφ, Εμενίκε (64' Ανανίντζε).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Άλβες, Μασεράνο, Πικέ, Άλμπα (87' Μοντόγια), Φάμπρεγας, Ινιέστα, Τσάβι (81' Σονγκ), Μπούσκετς, Πέδρο (85' Ντεολοφέου), Μέσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα