Εκδίκηση χωρίς αντίκρισμα

21:02 20/11/2012 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- 6ος ΟΜΙΛΟΣ 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ- ΛΙΛ: 0-2
Γήπεδο: Ντινάμα

Η Λιλ πάλεψε με νύχια και με δόντια, πέτυχε μεγάλο διπλό με 2-0 μέσα στην έδρα της ΜΠΑΤΕ αλλά και πάλι δεν έχει ελπίδες ούτε για την 3η θέση.

Η Λιλ άνοιξε το σκορ στην πρώτη αξιόλογη φάση του αγώνα στο 14', καθώς ο Πολιάκοφ έκανε το διώξιμο πάνω στον Σιντιμπέ κι εκείνος με όμορφο σουτ νίκησε τον Γκορμπούνοφ. Στο

16' το σουτ του Ολέκνοβιτς έφυγε μόλις άουτ, όπως κι εκείνο του Ροντιόνοφ από κοντά στο 20'. Άουτ πέρασε και το πλασέ του Μπρούνο εξ επαφής στο 23', αλλά στο 31' ο Ντινιέ απέφυγε τον Πολιάκοφ κι έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, με τον Μπορύνο να πλασάρει από κοντά και να κάνει το 2-0. στο 37' ο Ελανά είπε όχι σε σουτ του Βολόντκο, ενώ στο 41' ο Μπρούνο αστόχησε μέσα από την περιοχή.

Στο 50' το σουτ του Ροντιόνοφ απομακρύνθηκε από τον Ελανά, ενώ στο 56' ο Ολέκνοβιτς έδιωξε πάνω στη γραμμή το σουτ του Μαρτέν. Η Λιλ προσπάθησε να πετύχει και 3ο γκολ, αλλά από το 74' αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Σιντιμπέ και δεν τα κατάφερε.

ΜΠΑΤΕ: Γκουρμπάνοφ, Ραντκόφ, Πολιάκοφ, Μπορντάτσεφ, Μπρεσάν, Σιβάκοφ, Μπάγκα, Βολόντκο (46' Κοντσεβόι), Χλεμπ (77' Σιβάκοφ), Ροντιόνοφ, Ολέκνοβιτς(84' Βασίλιουκ).

ΛΙΛ: Ελανά, Σιντιμπέ, Μπάσα, Ντινιέ, Ρόζεναλ, Γκουεγιέ, Μαρτέν (77' ΜΠονάρ), Πεντρετί, Καλού (69' Παγιέ), Μπρούνο (65' Ρου), Ροντελέν.

Keywords
Τυχαία Θέματα