Ανιδιοτελής Αγάπη για το Τριφύλλι...

Μα καλά, κανένας Παναθηναϊκός υπάρχει σ' αυτήν την οικογένεια;

«Πολυσυλλογικά» αισθήματα περιτριγυρίζουν τον Παναθηναϊκό του μεγαλομέτοχου Τζίγγερ. Η ομάδα έρευνας του Greenzone αποκαλύπτει μία ιδιαίτερη… «Αγάπη» ενός ακόμα (πρώην) μέλους της οικογένειας Βαρδινογιάννη.
Θυμίζουμε πως πρόσφατα μάθαμε από τη Τζίνα Αλοιμόνου (φίλαθλος του Ολυμπιακού) πως ο γιος του σύζυγού της Παύλου Βαρδινογιάννη είναι φίλος της ΑΕΚ. Και πως μάλιστα
τον έκανε να αγαπάει την «Ένωση» ένας… θείος του.

Είναι επίσης γνωστό πως ακόμα και σε πολύ πρόσφατα Διοικητικά Συμβούλια του Παναθηναϊκού βρίσκονταν άτομα που χτυπούσε το κινητό τους με τον ύμνο του ΟΣΦΠ. Μερικά, μάλιστα, πρώην στελέχη της ΠΑΕ που δεν υποστήριζαν καν τον Παναθηναϊκό είχαν ιδιαίτερα παχυλούς μισθούς.

Ποιος ξεχνάει πως ο Τζίγγερ είχε ορίσει πριν λίγα χρόνια πρόεδρο του Παναθηναϊκού τον γιατρό Αργύρη Μήτσου, γνωστός και αυτός για τα ερυθρόλευκα αισθήματά του.

Πρόσφατα, στη μεγάλη οικογένεια του Παναθηναϊκού προστέθηκε ο Γιάννης Αλαφούζος, ο πατέρας του οποίου θέλησε αρκετές φορές κατά το παρελθόν να πάρει τον Ολυμπιακό. Ευτυχώς ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ, παρόλο που μεγάλωσε σε «ερυθρόλευκο» φόντο, είναι Παναθηναϊκός. Αυτό δεν το αμφισβητούμε.
Μιλάμε φυσικά για την Αγάπη Βαρδινογιάννη ή Αγάπη Πολίτη όπως είναι το πατρικό της όνομα.

Η συγκεκριμένη, αξιοπρεπής κατά τα άλλα κυρία, έπαιξε στα νεανικά της χρόνια βόλλευ σε ομάδα του Πειραιά (Άρτεμις Κορυδαλλού). Αυτό είναι σχετικά γνωστό και από μόνο του θα μπορούσε να μη σημαίνει και τίποτε.

Λίγοι όμως γνωρίζουν πως η Αγάπη Βαρδινογιάννη είναι κόρη του παλιού τερματοφύλακα του Ολυμπιακού , Νίκου Πολίτη, ο οποίος αγωνίστηκε στην ομάδα του λιμανιού τις δεκαετίες 1940 και 1950!

Κόρη παλιού ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού η κυρία που διαχειριζόταν τα χρήματα του απλού φιλάθλου του Παναθηναϊκού, μέσω της εταιρίας της Τριφύλλι ΑΕΒΕ, η οποία εκμεταλλευόταν αποκλειστικά το σήμα και το όνομα του Παναθηναϊκού για πολλά χρόνια, από το 1992 που ξεκίνησε τη δράση της.

Και όλα τα χρήματα που κατά καιρούς έχουν προσφέρει, άλλοι λιγότερο κι άλλοι περισσότερο, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, έβρισκαν ζεστασιά σε τσέπη ανθρώπου που προφανώς, όταν ήταν μικρός δεν μεγάλωσε ακούγοντας ιστορίες για τον Δομάζο ή τον Λουκανίδη αλλά πιθανότατα για τον Μουράτη και τον Ρωσίδη.

Αυτό σημαίνει ανιδιοτελής Αγάπη για το Τριφύλλι...

Διαβάστε ακόμα:
Τζ.Αλοιμόνου: «Η οικογένεια αγαπά την ομάδα, αλλά...»

«Πράσινο» παιδί από «κόκκινη» οικογένεια ο Γιάννης Αλαφούζος
Keywords
Αναζητήσεις
αγαπη πολιτη ηλικια, τριφυλλι α.ε.β.ε
Τυχαία Θέματα