Πρωτοποριακή εφαρμογή από την KLEEMANN για smartphone

13:16 19/10/2011 - Πηγή: PC Nea
Άνοιγμα στο mobile marketing και στην παροχή πρωτοποριακών υπηρεσιών μέσω smartphones πραγματοποιεί ο όμιλος της KLEEMANN, με την καινοτόμα σε παγκόσμιο επίπεδο εφαρμογή Lift Tester.
Η εν λόγω εφαρμογή έχει “γραφτεί” για το δημοφιλές κινητό iPhone4
και βρίσκεται ήδη on line (Lite version), στο iTunes Market (http://itunes.apple.com/app/lift-tester-lite/id466394473?mt=8) από όπου μπορούν να το κατεβάσουν οι ενδιαφερόμενοι εντελώς δωρεάν.

Η Lift Tester Lite -η οποία αποτελεί την πρώτη έκδοση της ολοκληρωμένης εφαρμογής που σχεδιάζεται αυτό το διάστημα- αξιοποιώντας τις τεχνολογικές δυνατότητες και αισθητήρες του smartphone, καθώς και ειδικούς αλγορίθμους, έχει τη δυνατότητα να μετρήσει και να αξιολογήσει την κίνηση οποιουδήποτε ανελκυστήρα.

Τόσο οι ειδικοί του κλάδου και οι εγκαταστάτες των ανελκυστήρων, όσο και οι τελικοί χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα της κίνησης, μετρώντας δεδομένα όπως ταχύτητα, επιτάχυνση, μικροδονήσεις και θόρυβο, ώστε στη συνέχεια να προχωρήσουν στη βελτίωση της συνολικής λειτουργίας του ανελκυστήρα. Την ίδια στιγμή, η εφαρμογή τους προσφέρει τη δυνατότητα να συγκρίνουν διαφορετικές τεχνολογίες κάθετης μετακίνησης.

Ειδικότερα, τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι τα εξής:

- Μέτρηση της ταχύτητας κάθε ανελκυστήρα (με ένδειξη κατεύθυνσης κίνησης)
- Μέγιστη ταχύτητα που επιτεύχθηκε (μετά το τέλος της μέτρησης)
- Μέτρησης επιτάχυνσης και επιβράδυνσης
- Επίπεδα θορύβου μέσα στο θάλαμο
- Γραφήματα για όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά

Στο μεταξύ, ο όμιλος KLEEMANN προχωρά στη σχεδίαση και νέων εφαρμογών για smartphones, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και εξειδίκευση στις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις του τμήματος R&D που διαθέτει.

Στόχος της KLEEMANN είναι να βελτιώσει ακόμη περισσότερο το επίπεδο της παροχής υπηρεσιών προς τους πελάτες της, μένοντας πιστή στη στρατηγική της για έμφαση στις νέες τεχνολογίες και στην καινοτομία.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα