Πρωτοποριακές οικιακές συσκευές από τη Samsung

07:43 9/1/2014 - Πηγή: i-TECH4U

Πρεμιέρα για τη συλλογή οικιακών συσκευών Chef της εταιρείας.

Δελτίο Τύπου

Αυτή η χρονιά σηματοδοτεί το ντεμπούτο της πρωτοποριακής Συλλογής οικιακών συσκευών Chef που συνδυάζει το πάθος για τη μαγειρική με τις ιδέες του Club Des Chefs της Samsung - μιας ομάδας βραβευμένων με αστέρια Michelin

σεφ που βοηθούν τη Samsung να κατασκευάσει συσκευές κουζίνας που ικανοποιούν τις ανάγκες τόσο όσων αγαπούν το φαγητό όσο και των πιο απαιτητικών σεφ. Η σειρά περιλαμβάνει ψυγείο, κουζίνα, φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, καθώς και ένα πλυντήριο πιάτων που διαθέτει την επαναστατική τεχνολογία WaterwallTM για τέλειο καθαρισμό κάθε φορά.

Το 4-πορτο ψυγείο της Συλλογής Chef της Samsung σηματοδοτεί μια νέα εποχή στην επαγγελματική συντήρηση των τροφίμων, την αποθήκευση, την οργάνωση και την προετοιμασία γεύματος. Με το τριπλό σύστημα ψύξης της Samsung, το ψυγείο έχει δημιουργηθεί για να κρατήσει τα τρόφιμα φρέσκα και νόστιμα. Επιπλέον, το Chef Pantry της Samsung, ένας χώρος με ελεγχόμενη θερμοκρασία, διατηρεί τη θερμοκρασία στους 30°F (περίπου -1o C), ώστε τρόφιμα, όπως τα ψάρια παραμένουν στην κατάλληλη ψύξη πριν από το μαγείρεμα. Επίσης, το Chef Pan της Samsung, ένας χώρος αποθήκευσης πολλαπλών χρήσεων στο ψυγείο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το μαρινάρισμα των τροφίμων και την αποθήκευση φαγητού. Το Chef Pan έχει τη δυνατότητα να τοποθετηθεί απευθείας στο φούρνο, αλλά και να πλυθεί στο πλυντήριο πιάτων. Το ψυγείο διαθέτει, επίσης, ένα ευέλικτο χώρο Fridge-in-Freeze που μπορεί να μετατραπεί από ψυγείο σε καταψύκτη και αντίστροφα. Με χωρητικότητα 33,3 cu. ft (πρότυπο DOE 2014) ή 34 γεμάτων σακουλών τροφίμων, το νέο προϊόν της Samsung μπορεί να χωρέσει περισσότερα προϊόντα από οποιοδήποτε άλλο ψυγείο στην αγορά.

Εκτός από το ψυγείο της Συλλογής Chef, η εταιρεία παρουσίασε το ψυγείο Food Showcase της Samsung στην αγορά των ΗΠΑ - που συνδυάζει εξαιρετική εμφάνιση με έξυπνο σχεδιασμό εσωτερικού χώρου αποθήκευσης και πρωτοποριακή τεχνολογία που διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα για μεγαλύτερο διάστημα και δημιουργεί περισσότερο χώρο στο εσωτερικό.

Η Samsung παρουσίασε επίσης το νέο πλυντήριο και στεγνωτήριο ρούχων της Samsung WF9000. Με μέγιστη χωρητικότητα πλυντηρίου 5,6 cu. ft (ή περίπου 26 κιλά), το πλυντήριο μπορεί να πλύνει σε μία φορά και σε χρόνο ρεκόρ όσα ρούχα θα πλύνει ένα μέσο πλυντήριο στις ΗΠΑ σε τέσσερις. Με το προϊόν της Samsung και την αποδοτική τεχνολογία PowerFoamTM, είναι εφικτό ένα βαθύτερο, πιο γρήγορο και πιο σχολαστικό πλύσιμο. Το νέο πλυντήριο EZ Reach της εταιρείας είναι πιο χαμηλό και διαθέτει πιο ρηχό κάδο, μεγαλύτερης διαμέτρου, ενώ έχει εξοπλιστεί με την τεχνολογία καθαρισμού AquaJetTM, με την οποία το απορρυπαντικό διεισδύει στα υφάσματα γρηγορότερα μέσω του ψεκαστήρα νερού.

Η Samsung επίσης παρουσίασε την ηλεκτρική σκούπα VU7000 Motion Sync, που χρησιμοποιεί το επαναστατικό Motion Sync Design της Samsung που επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία. Το μοντέλο περιλαμβάνει μια καινοτόμα πλήρως αποσπώμενη σκούπα χειρός που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια ξεχωριστή ηλεκτρική σκούπα για σκάλες και στενούς χώρους.

Keywords
Τυχαία Θέματα