GameAthlon

Αφιερωμένο στο ηλεκτρονικό παιχνίδι! 28, 29 και 30 Ιουνίου.

Το Hellenic American Education Center διοργανώνει το HAEC gameathlon, μια εκδήλωση αφιερωμένη στους νέους και όσους ενδιαφέρονται για την τεχνολογία και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Ο μεγαλύτερος αριθμός Xbox, προσομοιωτών VRT Formula και υπολογιστών σε εκδήλωση που έγινε ποτέ

στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμος για τη διασκέδαση όλων των επισκεπτών, δίνοντας την ευκαιρία για συμμετοχή σε πρωταθλήματα και πολλούς διαγωνισμούς με πλούσια δώρα.

Συγκεκριμένα, θα διεξαχθούν διαγωνισμοί League of Legends, FIFA 2013, Halo 4 (πρώτη φορά στην Ελλάδα), NBA2K13, VRT Formula, Streetfighter IV, Tekken Tag Tournament 2, Kinect Dance Central 3, με χρηματικά έπαθλα και δώρα για τους νικητές και τους συμμετέχοντες. Θα γίνουν επίσης διαγωνισμοί σε Kinect Sports Volleyball, Kinect Sports Season 2 Tennis, και τουρνουά card games: Magic The Gathering, Games of Thrones, και Anroid Netrunner, ενώ την ημέρα των τελικών θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός Cosplay με ήρωες από παιχνίδια και πολλά δώρα. Παρασκευή 28, Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Ιουνίου να είσαι εκεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το GameAthlon, το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης και εγγραφές, επισκέψου την επίσημη ιστοσελίδα στο www.gameathlon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα