Intenso Tablets

Ποιοτική κατασκευή, σούπερ επιδόσεις και ασυναγώνιστα χαμηλό κόστος.

Τα προϊόντα της Intenso δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Πρόκειται, βλέπεις, για μια εταιρεία που μας έχει συνηθίσει σε συσκευές με άριστη σχέση ποιότητας προς τιμή και τα δύο ολοκαίνουρια Android tablets της δεν θα μπορούσαν να μην ακολουθούν τον συγκεκριμένο

κανόνα. Εφοδιασμένα με ισχυρούς διπύρηνους επεξεργαστές χρονισμένους στα 1.6GHz, 1GB DDR3 μνήμη RAM και κάμερες (VGA και 2MP) στην πρόσοψη και την πίσω πλευρά, θα καλύψουν με το παραπάνω τις ανάγκες του μέσου χρήστη. Τόσο το Intenso 7” Tab 724 όσο και το 8” Tab 824 «τρέχουν» Android Jelly Bean (4.1) και θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις συνδεδεμένος με τον κόσμο του Internet, οπουδήποτε κι αν σε βγάλει ο δρόμος –και το πλοίο– φέτος το καλοκαίρι, χάρη στο ενσωματωμένο Wi-Fi. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι, όπως όλα τα προϊόντα Intenso, καλύπτονται από εγγύηση 2 ετών.

INTENSO 7” TAB 724

Το μικρό του μέγεθος σε συνδυασμό με την άκρως ανταγωνιστική του τιμή, καθιστούν το «7άρι» Tab 724 ιδανικό gadget για το φετινό καλοκαίρι! Χωράει σε οποιαδήποτε τσάντα για να παίζεις Angry Birds ακόμα και στην παραλία, ενώ επεκτείνοντας την εσωτερική μνήμη με μια κάρτα microSD, μπορείς να έχεις μαζί σου μια μεγάλη βιβλιοθήκη ταινιών, σειρών και μουσικής, για να μη βαρεθείς λεπτό στα ταξίδια σου.

Τιμή €129

INTENSO 8” TAB 824

H IPS οθόνη αφής με ανάλυση 1024x768 pixels και διαγώνιο 8 ίντσες προσφέρει ποιότητα εικόνας που θα ζήλευαν ακόμα και πολύ ακριβότερα tablets, ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος των 8GB μπορεί πανεύκολα να επεκταθεί με την βοήθεια καρτών microSD. Δεν πρέπει επίσης να παραλείψουμε πως στη συσκευασία Tab 824 θα βρεις εκτός απ’ το ίδιο το tablet και μια προστατευτική θήκη για να το διατηρήσεις σαν καινούριο.

Τιμή €169

ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

INTENSO 7” TAB 714

Η αλλιώς, ένα απ’ τα πιο προσιτά Android tablets της ελληνικής αγοράς. To «7άρι» Tab 714 «τρέχει» Android 4.0 και διαθέτει 4GB (επεκτάσιμου) αποθηκευτικού χώρου, επεξεργαστή 1GHz, Wi-Fi, VGA κάμερα στην πρόσοψη για κλήσεις βίντεο και ζυγίζει μόλις 290 γραμμάρια.

Τιμή €99

INTENSO 8” TAB 814

Αν πάλι ψάχνεις tablet στις 8 ίντσες, το Tab 814 της Intenso αποτελεί μια αξιόλογη επιλογή. Πιο προσιτό απ’ το νέο Tab 824 αλλά με εξίσου ικανοποιητικές επιδόσεις, οι ουσιαστικές διαφορές βρίσκονται κυρίως στην οθόνη που δεν είναι IPS και στην απουσία κάμερας στην πίσω πλευρά.

Τιμή €139

Διάθεση Divitec, 210-2855080, www.divitec.gr

Keywords
Αναζητήσεις
intenso προελευση, η intenso τι χωρα προελευσης ειναι
Τυχαία Θέματα