Τους έπρηξαν τα πεθερικά: «πότε θα κάνετε παιδί;» και το ζευγάρι τους έδωσε αποστομωτική απάντηση (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Η λαχτάρα των γονέων όταν τα παιδιά τους παντρευτούν, να δουν εγγονάκια είναι μεγάλη και δεδομένη. Κάποιες φορές όμως η λαχτάρα αυτή ξεπερνά τα όρια και πνίγει στην κυριολεξία το ζευγάρι.

Κάπως έτσι ένιωσαν ο Ματ και η Άμπι, ένα νέο ζευγάρι, ερωτευμένο που σχεδόν καθημερινά τα πεθερικά και από τις δυο πλευρές, βομβάρδιζαν με την ίδια στερεότυπη ερώτηση: «Πότε θα κάνετε παιδί;»

Μάταια εξηγούσαν στους γονείς τους ότι το παιδί θα έρθει όταν θα είναι η ώρα του, ότι αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να

περάσουν λίγα χρόνια και να ζήσουν τον έρωτα τους, ότι εάν μείνει έγκυος η Άμπι καλώς να μείνει, αλλά δεν το επιδιώκουν. Τα πεθερικά εκεί να επιμένουν: «πότε θα κάνετε παιδί;»

Τελικά μια φίλη του ζευγαριού, φωτογράφος, η Ελίσα Μινέτ, τους έδωσε την ιδέα. Μια ιδέα γεμάτη από χιούμορ, μια ιδέα αποστομωτική. Ο Ματι και η Άμπι υιοθέτησαν ένα κουταβάκι και άρχισαν να φωτογραφίζονται με αυτό σαν να είναι το νεογέννητο μωρό τους.

Μέσα σε καροτσάκι, βόλτα με το κουταβάκι να περπατάει, φασκιωμένο το κουταβάκι σαν μωρό, αγκαλιά με το κουταβάκι κτλ κτλ. Η Ελίσα τους τράβηξε φωτογραφίες τις οποίες και έστειλαν στα πεθερικά τους.

παιδίζευγάριπεθερικάκουτάβιMedia Gallery: Has video:
Keywords
Τυχαία Θέματα