Πρώτη σε τηλεθέαση «Η Γη της ελιάς» τη Δευτέρα – Ανεβάζει «στροφές» ο «Σασμός»

Το άνοιγμα στην «ψαλίδα» ανάμεσα στην προπορευόμενη στις τηλεπροτιμήσεις «Η Γη της ελιάς» και στον αντίπαλό της, τον «Σασμό» έκλεισε αισθητά με το «χαίρετε» της νέας εβδομάδας.

Η μεταξύ τους διαφορά, έπειτα από καιρό περιορίστηκε σε μόλις 0,2% ποσοστό που αντιστοιχεί σε 26.000 ζευγάρια μάτια. Επίσης, έπειτα από καιρό, δύο προγράμματα στα ψηλά του πίνακα τηλεθέασης εμφανίζουν συγκέντρωση τηλεθεατών που υπερβαίνει το ένα εκατομμύριο, σε κάθε μία.

Εν τω μεταξύ στην τρίτη θέση των επιλογών αναρριχήθηκε η σατιρική εκπομπή «Ράδιο αρβύλα» και ξεχώρισε με ελάχιστη διαφορά από την κορυφαία

σε προτιμήσεις σειρά «Έρωτας φυγάς» του Open η οποία υποχρεώθηκε να περάσει στην τέταρτη βαθμίδα.

Η σειρά του Open είχε την ίδια ακριβώς τηλεθέαση με την «Μάγισσα» του ΑΝΤ1, αλλά η σειρά εποχής με τους πειρατές και τους καπεταναίους, «έχασε» στα δεύτερα δεκαδικά ψηφία και εν τέλει για μόλις 6.000 τηλεθεατές.

Ο «Τροχός της τύχης» διέκοψε το σερί από σειρές μυθοπλασίας στις διακεκριμένες θέσεις τηλεθέασης, στην έκτη θέση, μια θέση πιο κάτω πλασαρίστηκε το «Ναυάγιο», ενώ οι «ομόσταβλες» σειρές «Ο παράδεισος των κυριών» και «Ο γιατρός» είχαν την ίδια ακριβώς απόδοση, με μικροδιαφορές. Το «The chase» έβγαλε ασπροπρόσωπο το Mega στην τυπολογία του με την εμφάνιση του στην δέκατη θέση του ημερήσιο τηλεβαρόμετρου.

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤNews: Ο Στέφανος Κασσελάκης στην εκπομπή «Στο κέντρο»

Παππάς: «Να φοβάμαι το παιδί μου αν είναι γκέι για να μην το κράξει ο Μπέος;» – Έξαλλος ο Λιάγκας με την αναφορά για το χοντρό παιδί (Videos)

Τηλεθέαση: Με πρωτιά «άνοιξε» την εβδομάδα το MEGA – Ισοδύναμοι ΑΝΤ1 και Alpha (πίνακας)

Keywords
Τυχαία Θέματα