Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: «Ήταν η κακιά στιγμή» είπε ο 61χρονος που έσφαξε τη σύζυγό του με 14 μαχαιριές – Καταπέλτης η εισαγγελέας

«Ήταν κακή ώρα. Κακή στιγμή και με κατάστρεψε» είπε στην απολογία του ο 61χρονος γυναικοκτόνος από την Κρήτη που έσφαξε την σύζυγό του με 14 μαχαιριές το 2022.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Χανίων για την υπόθεση γυναικοκτονίας τον Ιούλιο του 2022 στο Άνω Μαλάκι Ρεθύμνου, με θύμα την 56χρονη Γεωργία. Ο σύζυγός της κατέσφαξε όταν εκείνη του είπε ότι θέλει να χωρίσουν.

Στην απολογία του το πρωί της Τρίτης ο 61χρονος ζήτησε συγνώμη από το

δικαστήριο, τα παιδιά του και τα αδέλφια του, ενώ είπε ότι ήθελε να είναι αυτός στη θέση της Γεωργίας κι αυτή στη δικιά του. «Έχασα τον κόσμο. Δεν αισθανόμουνα τι έκανα. Ήταν κακή ώρα. Κακή στιγμή και με κατάστρεψε», ανέφερε μεταξύ άλλων στην απολογία του ο κατηγορούμενος.

Ανθρωποκτονία με δόλο πρότεινε η εισαγγελέας

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, την ενοχή του κατηγορουμένου για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, πρότεινε η εισαγγελέας. Σύμφωνα με την εισαγγελέα, ο κατηγορούμενος έκοψε το νήμα της ζωής, της επί 42 χρόνια συζύγου του επειδή εκείνη ήθελε να φύγει μακριά.

Από την απολογία του, τόνισε η εισαγγελέας, φαίνεται ο ηθικός του χαρακτήρας και οι πεποιθήσεις του δηλαδή ότι ο άντρας είναι κυρίαρχο ον και η γυναίκα ιδιοκτησία του. «Δεν υπήρχε κανένας βρασμός ψυχικής ορμής», τόνισε η εισαγγελέας.

Διαβάστε επίσης:

Κόντρα Λιάγκα με Παππά: Η αναφορά για το χοντρό παιδί και η… ειρωνική συγγνώμη του μπασκετμπολίστα (Videos)

Αράχωβα: Θρίλερ με τον Όλιβερ – Η αστυνομία δεν αποφασίζει για την αιτία θανάτου, λέει η ΕΛ.ΑΣ εν μέσω καταγγελιών για «άνωθεν εντολή να κλείσει η υπόθεση»

Άρση καθηκόντων του τακτικού επιθεωρητή του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ από τη διοίκηση του Οργανισμού μετά από ποινική δίωξη

Keywords
Τυχαία Θέματα