Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στη Ζωή: Είσαι εκτός πραγματικότητας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρή απάντηση έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στη νέα προσπάθεια της Ζωής Κωνσταντοπούλου να ανοίξει εκ νέου τη Βουλή αποκλειστικά με δική της πρωτοβουλία, με τη συνδρομή μόνο των βουλευτών που τάχθηκαν με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και με τα υπόλοιπα κόμματα να την αγνοούν επιδεικτικά.

«Η Διάσκεψη των Προέδρων με μονοκομματική σύνθεση -συμμετείχε μόνον η Λαϊκή Ενότητα-

αγνοεί επιδεικτικά την πραγματικότητα που δεν είναι άλλη από το ότι η χώρα βρίσκεται ουσιαστικά σε προεκλογική περίοδο», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς και προσθέτει:

«Ο ορισμός Ολομελειών και Επιτροπών με συγκεκριμένη θεματολογία εξυπηρετεί προφανείς σκοπιμότητες. Όμως είναι να απορεί κανείς γιατί η προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία ορισμένους τους ενοχλεί τόσο πολύ και κάνουν ό,τι μπορούν για να την καθυστερήσουν ή για να δημιουργήσουν εντυπώσεις παλαιοκομματικής κοπής».

Νέο «σόου» της Ζωής

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Κυριακής, η Ζ. Κωνσταντοπούλου πραγματοποίησε τελικά τη Διάσκεψη των προέδρων της Βουλής μόνο με τη συμμετοχή βουλευτών της Λαϊκής Ενότητας, κατά την οποία -πάντα σε ζωντανή μετάδοση από το Κανάλι της Βουλης- προγραμμάτισε συνεδριάσεις της Ολομέλειας την Τρίτη και την Τετάρτη για τις γερμανικές αποζημιώσεις και το λογιστικό έλεγχο του χρέους.

Για την Τρίτη μάλιστα έχει ανακοινώσει την εκ νέου κλήση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Στουρνάρα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για το θέμα του εξωδικαστικού Συμβιβασμού με την Siemens.

«Κάποιοι μαζί με το Μνημόνιο υπέγραψαν και τη θανατική καταδίκη του ΣΥΡΙΖΑ και της Δημοκρατίας», είπε χαρακτηριστικά, εξαπολύοντας βέλη κατά του Αλέξη Τσίπρα και προανήγγειλε πως οι διερευνητικές εντολές θα διαρκέσουν ως την Πέμπτη.

Η παρουσία των έξι βουλευτών του κ. Λαφαζάνη και η δική της, σύμφωνα με το σκεπτικό αυτό, εξασφάλιζε την απαρτία για το 22μελές Όργανο του Κοινοβουλίου.

ΣΥΡΙΖΑΖ.ΚωνσταντοπούλουHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα