Φοιτητικές προσφορές από τον ΓΕΡΜΑΝΟ

Advertorial

Τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ διαθέτουν, αποκλειστικά για φοιτητές, μοναδικές προσφορές και έως 24 άτοκες δόσεις σε αγαπημένα προϊόντα τεχνολογίας, για το νέο ακαδημαϊκό έτος.

Οι φοιτητές που θα επισκεφτούν ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, θα επωφεληθούν από ξεχωριστές προσφορές σε επιλεγμένα Smartphones, Tablets,

τηλεοράσεις, παιχνίδια, αξεσουάρ, wereables και ασύρματα τηλέφωνα, μέσα από μια μεγάλη γκάμα.

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ, το Νο1 Προορισμό για Smartphones, οι φοιτητές, μπορούν να αποκτήσουν φθηνότερα επιλεγμένα Smartphones όπως το SamsungGalaxyA3 που διατίθεται στα 249€ από 289€ και το MLS Diamond στα 299€ από 369€. Επιπλέον, θα βρουν τα αποκλειστικά 4GSmartphonesHuaweiY5 μόνο με 99€ και το ΖΤΕ Blade A460 στα109€ ή δωρεάν με σύνδεση στο COSMOTE KαρτοΣυμβόλαιο Student.

Όσοι επιθυμούν να ξεκινήσουν τη φοιτητική χρονιά με ένα ολοκαίνουριο Tablet, μπορούν να αποκτήσουν φθηνότερα επιλεγμένα Tablets4, όπως το LENOVOA8-50 3G, με δώρο θήκη στα 159€ από 230€ και το αποκλειστικό MLS iQ Tab Ultra 3G στα 169€ από 230€. Επιπλέον, κάνοντας σύνδεση στο COSMOTE KαρτοΣυμβόλαιο Student και στο COSMOTE Internet OnTheGo Student, μπορούν να τα αποκτήσουν μόνο με 57,70€.

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ οι φοιτητές μπορούν, επίσης, να αποκτήσουν Laptops φθηνότερα όπως το Quest D-Touch 2 in 1, με αποσπώμενη οθόνη αφής, στα 269€, θήκες για Tablets με έκπτωση έως 20%, Bluetooth με έκπτωση έως 20% και πολλές ακόμα προσφορές σε τηλεοράσεις, ασύρματα, Games, αξεσουάρ και wearables.

ΓερμανόςπροσφορέςφοιτητέςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα