ΕΡΤ3: Μέτρα τάξης στην κοπή πίτας επειδή κάποιος «ανακάλυψε» συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων της

Πέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έχουν προγραμματιστεί για σήμερα στη Θεσσαλονίκη, όπως ενημερώνουν από νωρίς το πρωί τοπικές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες.

Μια από τις συγκεντρώσεις της ημέρας, σύμφωνα με την ενημέρωση, που προκύπτει από το αστυνομικό δελτίο και δημοσιεύουν τα Θεσσαλονικιώτικα σάιτ είναι, όπως αναφέρεται, η προγραμματισμένη για τις 19.00 συγκέντρωση διαμαρτυρίας εργαζόμενων της ΕΡΤ3 έξω από το Μέγαρο Μουσικής

Θεσσαλονίκης για την υποβάθμιση του προσωπικού και των δομών της (κανάλι και ραδιοσταθμοί). Ακριβώς εκείνη την ώρα- στις 19.00 δηλαδή- αναμένεται να αρχίσει η τελετή της ΕΡΤ3 για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής της πόλης. Ένας από τους λόγους για τους οποίους σήμερα θα παραβρεθεί το ΔΣ της ΕΡΤ.

Υπάρχει όμως μια μικρή- τόση δα–  λεπτομέρεια σημαντική. Ούτε ένα από τα σωματεία εργαζομένων στην ΕΡΤ3 έχει προκηρύξει την παραμικρή κινητοποίηση έξω από το Μέγαρο Μουσικής, ανέφεραν στην αρχή της ημέρας εργαζόμενοι της  με κατάπληξη. Απορούν δε διότι στην τελετή κοπής έχει προσκληθεί και το προσωπικό.

Προφανώς και το «δελτίο κινητοποιήσεων» δεν βγαίνει από την «κοιλιά» κάποιου σάιτ.

Προφανώς το «δελτίο κινητοποιήσεων» δεν βγαίνει από την «κοιλιά» της αρμόδιας αστυνομικής διεύθυνσης, η οποία με τη σειρά της ενημερώνει τα ΜΜΕ και γιατί ενδεχομένως να χρειάζονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα επίμαχα σημεία της πόλης, όποτε οι πολίτες πρέπει να είναι ενημεροι για τις επικείμενες μετακινήσεις τους.

Προφανώς στην ΕΛ.ΑΣ. υποβάλλονται επισήμως και με συγκεκριμένη διαδικασία αιτήματα για να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα τάξης. Ενδεχομένως αιτήματα να υποβάλλονται και τηλεφωνικώς από επίσημα χείλη. Είναι μια πρακτική, λένε άνθρωποι που είναι σε θέση να γνωρίζουν.

Εκτιμάται ότι η διοίκηση της ΕΡΤ3 με αίτημα της- γραπτώς ή τηλεφωνικώς- ζήτησε από την ΕΛ.ΑΣ. να ενεργήσει με τα προβλεπόμενα. Αλλά ακόμα κι αν δεν έγινε έτσι, αλλά το αίτημα για μέτρα τάξης ενδεχομένως να εκφράστηκε από τον μουσικό πολιτιστικό οργανισμό της πόλης εικάζεται ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε αυτοβούλως, αλλά έπειτα από σχετική ενημέρωση για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας «που κάποιοι στην ΕΡΤ3 φαντάστηκαν ότι θα γίνει».

Για την ιστορία η ΕΣΗΕΜΘ ακόμα αναμένει απάντηση στο αίτημα της για συνάντηση με το ΔΣ της ΕΡΤ για την ΕΡΤ3.

Διαβάστε επίσης:

Mega: Ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας στη «Μεγάλη εικόνα» το βράδυ (Photos)

ΕΣΗΕΜΘ: Ζητά συνάντηση με το ΔΣ της ΕΡΤ για το ρόλο και την αποστολή της ΕΡΤ3

Eurovision 2024: Σε ποια θέση θα εμφανιστεί η Μαρίνα Σάττι στον β’ ημιτελικό

Keywords
Τυχαία Θέματα