Mega: Ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας στη «Μεγάλη εικόνα» το βράδυ (Photos)

Την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη έπειτα από την ανάληψη καθηκόντων στο στον πρώτο δήμο της χώρας παραχώρησε ο Χάρης Δούκας στη Νίκη Λυμπεράκη, η οποία θα μεταδοθεί στην σημερινή εκπομπή «Μεγάλη εικόνα» (00,10, Mega).

Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλά για τις πρώτες προκλήσεις τις οποίες πρόκειται να αντιμετωπίσει. Δίνει απαντήσεις για τις δεσμεύσεις που είχε εκφράσει προεκλογικά και ενώ ακόμα ήταν outsider.

Ο Χάρης Δούκας θα αναφερθεί στις αλλαγές τρόπου διακυβέρνησης του Δήμου της Αθήνας και περιγράφει τι να περιμένουν οι

Αθηναίοι το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ο Χάρης Δούκας απαντά, επίσης, σε μία σειρά ερωτημάτων: Τι σκοπεύει να κάνει με τη οδό βασιλίσσης Όλγας. Πώς θα αντιδράσει στην απόφαση της Κυβέρνησης να πάρει από τον έλεγχο του δήμου την «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΘΗΝΑΣ Α.Ε.».

Τι θέση παίρνει για το φλέγον θέμα των μη κρατικών πανεπιστημίων και των φοιτητικών καταλήψεων.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης επιχειρείται η σκιαγράφηση του προφίλ του Χάρη Δούκα, ανθρώπου νεοεισερχόμενο στην πολιτική σκηνή.

Ο δήμαρχος Αθηναίων ξετυλίγει την ιστορία του ξεκινώντας από την ηλικία των έξι ετών όταν έπαιζε στις γειτονιές του Γκύζη και περιγράφει τα εφηβικά του χρόνια ως αριστούχος μαθητής.

Ακόμα, μιλά για την καριέρα του ως διακεκριμένος επιστήμονας παγκοσμίως και αναφέρεται στα προσωπικά του σχέδια, καθώς ετοιμάζεται μετά τα σκαλιά του δημαρχείου να ανέβει και τα… σκαλιά της εκκλησίας.

Διαβάστε επίσης

ΕΣΗΕΜΘ: Ζητά συνάντηση με το ΔΣ της ΕΡΤ για το ρόλο και την αποστολή της ΕΡΤ3

Eurovision 2024: Σε ποια θέση θα εμφανιστεί η Μαρίνα Σάττι στον β’ ημιτελικό

«Άνοιγμα» εβδομάδας με πρωτιά στην τηλεθέαση για τη «Γη ης ελιάς»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Mega, Αθηναίων Χάρης Δούκας, Μεγάλη, Photos,Mega, athinaion charis doukas, megali, Photos