Διδυμότειχο: Ποντίκια είχαν καταφάει την αδελφή του βρέφους που μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο

Σοκ προκάλεσε στο Διδυμότειχο ο θάνατος ενός βρέφους μόλις 4 μηνών, που μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο της πόλης από τη μητέρα του, την Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να το επαναφέρουν, το μωράκι δεν τα κατάφερε.

Ρεπορτάζ του pameevro.gr, αναφέρει ότι το τεσσάρων μηνών μωρό, παρουσίαζε εικόνα ακραίας παραμέλησης και φαινόταν μικρότερο σε ηλικία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η οικογένεια του βρέφους, που είναι Ρομά, το 2019, είχε πάει ξανά στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, καθώς το μεγαλύτερο τότε παιδί τους ηλικίας 3,5 ετών το είχαν καταφάει

ποντίκια.

Άμεσα τότε αφαιρέθηκε η επιμέλεια από τους γονείς του 3,5 έτους παιδιού τους και του 2 ετών αντίστοιχα, με το κοριτσάκι 3,5 ετών να χρειάζεται σειρά χειρουργικών επεμβάσεων για την αντιμετώπιση των εξαιρετικά σοβαρών τραυμάτων του, τόσο από το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και από νοσηλευτικό ίδρυμα της Αθήνας μετέπειτα.

Ο 22χρονος πατέρας, τότε, ζήτησε συγνώμη για «ό,τι έγινε» και υποστήριξε ότι οι συνθήκες στις οποίες ζούσε το μικρό κοριτσάκι «ήταν ικανοποιητικές». Από την πλευρά της, η 16χρονη τότε μητέρα δικάστηκε από αρμόδιο δικαστήριο, καθώς ήταν ανήλικη.

Διαβάστε επίσης

Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ: «Να μην ξαναέρθουν στην Εκκλησία όσοι ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια» (Video)

«Την έφτυσαν και η μία κοπέλα της έριξε γροθιά στο μάτι» – Συγκλονίζει η μητέρα της 15χρονης που ξυλοκοπήθηκε από ανήλικες (Video)

Βόλος: 35χρονη καταγγέλλει τον πρώην σύντροφό της – «Μου έριξε οινόπνευμα στο στόμα»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διδυμότειχο, Ποντίκια,didymoteicho, pontikia