ΠΑΣΟΚ | Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η εκλογή Βενιζέλου

21:47 18/3/2012 - Πηγή: Neolaia

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκλογής του Ευάγγελου Βενιζέλου,ως νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

«Με την εντυπωσιακή για τα δεδομένα της εποχής συμμετοχής τους, τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ δεν ήθελαν απλά να αναδείξουν και να στηρίξουν τον νέο πρόεδρο του Κινήματος. Ήθελαν να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα πως το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ότι δεν έχασε την ψυχή του, πως είναι εφικτός ο στόχος μας για νίκη στις εκλογές,

για πρωτιά, προκειμένου το ΠΑΣΟΚ να έχει τον καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις» δήλωσε ο κ. Βενιζέλος.

«Σήμερα είναι μία ανοιξιάτικη ημέρα ελπίδας και ανατροπής εντυπώσεων που κάποιοι συστηματικά καλλιεργούν» ανέφερε για να υπογραμμίσει ότι αναλαμβάνει την ευθύνη να ηγηθεί μίας συλλογικής προσπάθειας που δεν αφήνει απ’ έξω κανέναν πρόθυμο και ικανό να συμβάλλει στο σχέδιο ανασυγκρότησης της Ελλάδας

Τα πρώτα αποτελέσματα έρχονται από τις δύο περιφέρειες της Θεσσαλονίκης όπου συνολικά ψήφισαν 21.497 άτομα. Στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ το 2007 στην Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης είχαν ψηφίσει 65.000 φίλοι και μέλη του ΠΑΣΟΚ.

Αναλυτικά, στην Α’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης ψήφισαν 14.010 άτομα. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έλαβε 13.770 ψήφους και βρέθηκαν 191 λευκά και 49 άκυρα ψηφοδέλτια.

Στη Β’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης ψήφισαν 7.575 άτομα. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έλαβε 7.487 και βρέθηκαν 69 λευκά και 19 άκυρα ψηφοδέλτια.

Keywords
Τυχαία Θέματα