Ζώδια | Εβδομαδιαίες προβλέψεις 19 έως 25 Μαρτίου!

18:47 18/3/2012 - Πηγή: Neolaia

Εαρινή Ισημερία στις 20 Μαρτίου και Νέα Σελήνη στον Κριό

Οι συμβουλές μας για τα δώδεκα ζώδια για την εβδομάδα που διανύουμε: (παρακαλούμε διαβάστε και τον ωροσκόπο σας)

Κριός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η σημαντική Εαρινή Ισημερία σας οδηγεί σε μία ανάγκη για δράση που όμως φαίνεται ανασταλτική κάποιες φορές. Είναι η εποχή σας και έχετε τα

γενέθλιά σας, όσοι ανήκετε στο ζώδιο αυτό. Μην διστάσετε να αναγνωρίσετε λάθη του χθες, να αναθεωρήσετε απόψεις και να οδηγηθείτε σε καινοτομίες. Είναι στο χέρι σας.

Τα όνειρα σας θα σας απασχολήσουν λίγο και περιορίζουν τις επιλογές στα επαγγελματικά σας. Πρέπει να προσγειωθείτε και να γίνετε πιο πρακτικοί. Μην επιτρέπετε σε άλλους να πληγώνουν τις ευαισθησίες σας και ασχοληθείτε με τον διαλογισμό αλλά και την αυτοσυγκέντρωση. Η έμπνευση σας προσφέρει δυνατότητες που δεν είχατε φανταστεί. Εκμεταλλευτείτε τη! Για κάποιους από εσάς, μία ρομαντική σχέση, μπορεί να γίνει η αιτία να επουλώσετε προβλήματα του χθες, αρκεί να μην είστε καυστικοί σε ανούσιες λεπτομέρειες.

Αισθηματικά, απολαμβάνετε αυτό που αξίζει και περιμένατε καιρό, καθώς υπάρχουν άνθρωποι που σας αγαπούν και τους έχετε ήδη κατακτήσει. Σταθείτε κοντά σε φωτεινά και χαρούμενα πρόσωπα.

Ταύρος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Στροφή προς τον βαθύτερο εσωτερικό σας κόσμο, εκεί που δεν τολμάτε να αγγίξετε τα όνειρά σας και τις βιωματικές σας εμπειρίες, φέρνει η Εαρινή Ισημερία. Αποφασίστε να δώσετε ένα ερέθισμα και αντλήστε από τα ταλέντα σας την δύναμη για να προχωρήσετε.

Παλιές κατακτήσεις εμφανίζονται και σας φέρνουν αναστάτωση με τρόπο γλυκό. Θα είστε αναποφάσιστοι σχετικά με τις επιλογές σας και πρέπει να αποφύγετε τις ρήξεις και την ζήλια με το ταίρι σας. Παράπονα της σχέσης εξομαλύνονται αυτή την περίοδο. Καθώς μάλιστα ήδη η αγάπη σας καλεί πιο εμφανώς και έχετε γλυκύτητα και θελκτικότητα, θα μπορούσατε να απολαύσετε τις χαρές που προσφέρουν άτομα που σας θαυμάζουν και σας αγγίζουν με ενδιαφέρον και τρυφερότητα. Κατά συνέπεια, θα είναι εύκολο να προχωρήσετε δίχως δυσκολίες σε ένα περιβάλλον ζεστό, όπως το θέλετε.

Δίδυμοι (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η Εαρινή Ισημερία έχει για σας πολλές ενδιαφέρουσες προκλήσεις. Καθώς είστε ανήσυχοι συχνά για νέες περιπέτειες, υπάρχει πλούσιο έδαφος να θέσετε στόχους σημαντικούς και να τους προωθήσετε μετά από τα μέσα της Άνοιξης. Θα είστε ικανοί να βρείτε συνοδοιπόρους και νέους φίλους που θα εντυπωσιαστούν από τον ενθουσιασμό σας. Μην είστε όμως ανέμελοι. Προγραμματίστε σωστά.

Στον κοινωνικό σας χώρο, σας εμπνέουν άτομα και με την σειρά σας εμπνέετε κι εσείς. Ίσως όμως προκαλέσετε τη ζήλια από οικεία πρόσωπα και δεν θα ήταν καλό να αφήσετε την προσωπική σας κάλυψη και άμυνα.

Παράλληλα, θα διαπιστώσετε πως έχετε περισσότερες δυνάμεις και δυνατότητες από όσες περιμένατε. Έμπνευση και αγάπη από ένα άτομο που είναι πλάι σας διακριτικά, θα σας στηρίξουν. Μην δίνετε λαβή για σχόλια για την προσωπική σας σχέση, ό,τι καλό αποκομίζετε θα πρέπει να το δι

Keywords
Τυχαία Θέματα