Euroxro | Global Think-Tank 4Greece @ Deree

18:18 21/2/2012 - Πηγή: Neolaia

Η AIESEC Ελλάς διοργανώνει στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου Euroxpro, το ‘Global Think-Tank 4Greece’. Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαρτίου 2012 από τις 12.00πμ ως τις 19.00μμ. στο DEREE – Το Αμερικάνικο Κολλέγιο της Ελλάδας.

Θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις με νέους από όλο τον κόσμο, για καινοτομία και δημιουργική πρωτοβουλία στην Ελλάδα, workshops & talks με τα

εξής θέματα: Youth Leadership, Entrepreneurship & Innovation από κορυφαίους ομιλητές, και όλοι μαζί θα θέσουν στόχους για μια καλύτερη Ελλάδα!

Έπειτα ακoλουθεί από τις 19.00μμ έως τις 21.00μμ, το Παγκόσμιο Χωρίο- ‘Global Village’ στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Αίθουσες: Κ. Καβάφης «Δ7» – Ν. Γκάτσος «Δ12», Πειραιώς 100, Γκάζι.!!

Φανταστείτε ένα χωριό, που να αντέξει μόνο τρεις ώρες στο χρόνο, με κατοίκους από 50 διαφορετικές χώρες και όλο τον κόσμο που καλεί να το επισκεφτείτε. Ένα πολυπολιτισμικό event που ξεχειλίζει από χρώματα, γεύσεις, μυρωδιές, μουσική και εικόνες από ολόκληρο τον κόσμο. Θα υπάρχει μια αλυσίδα από τραπεζάκια από όλες τις 50 χώρες με 300 φοιτητές-μέλη του οργανισμού που κα ξεναγούν το κοινό στους πολιτισμούς τους.

Με την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς

Εγγραφή Τώρα στο euroxpro2012.com

Keywords
Τυχαία Θέματα