Δύσκολη αποστολή για τη Ρεάλ στην παγωμένη Ρωσία κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

14:25 21/2/2012 - Πηγή: Neolaia

Νωρίτερα από την καθιερωμένη ώρα του Champions League θα διεξαχθεί η αναμέτρηση εξαιτίας του πολικού ψύχους τις βραδινές ώρες στη Μόσχα. Παρ’ όλα αυτά στους -10 αναμένεται να πέσει η θερμοκρασία την ώρα που ο διαιτητής Κουίπερς θα σφυρίξει την έναρξη της αναμέτρησης ΤΣΣΚΑ ΜόσχαςΡεάλ Μαδρίτης.

Μπορεί να αντέξει κόντρα στη Ρεάλ;

Με αρκετή δόση τύχης έφτασε μέχρι εδώ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που την τελευταία αγωνιστική των ομίλων πήρε

μεγάλο διπλό στο Μιλάνο επί της Ίντερ, ενώ παράλληλα ευνοήθηκε από την ισοπαλία στον αγώνα της Λιλ με την Τράμπζονσπορ.

Όπως και όλες οι άλλες Ρωσικές ομάδες που συμμετέχουν στα ευρωπαϊκά κύπελλα, το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι η αγωνιστική απραξία. Το πρωτάθλημα της έχει διακοπεί και ενόψει των αγώνων με τη Ρεάλ έπρεπε να γίνει προετοιμασία. Αρχικά η αποστολή βρέθηκε στη Μούρθια, ακολούθησε η Μαρμπέλλα και στο τέλος μέχρι πριν μερικές μέρες η Τουρκία. Έδωσε μια σειρά από φιλικούς αγώνες και στον σημαντικότερο αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Σαχτάρ.

Η νέα ξεκίνησε και με μία μεγάλη απώλεια για τη Ρωσική ομάδα, με τον Βάγκνερ Λοβ να αποτελεί παρελθόν στη μεταγραφική περίοδο. Η διοίκηση της ομάδας δεν έμεινε έτσι όμως και φρόντισε να ενισχύσει το ρόστερ με τις προσθήκες των Βέρνμπλουμ και Μούσα, που αναμένεται να κάνουν ντεμπούτο σήμερα. Εκτός των άλλων, ο προπονητής Σλούτσκι έχει να ανταπεξέλθει και πολλά αγωνιστικά προβλήματα για σήμερα. Πιο συγκεκριμένα, εκτός είναι ο κίπερ Ακινφέεφ, ο αμυντικός Ναμπάμπκιν και οι μέσοι Κάουνα, Μαμάεφ.

Πιθανή Ενδεκάδα ΤΣΣΚΑ (4-2-3-1): Τσεπτσουγκόβ – Αλεξέι Μπερεζούτσκι, Βασίλι Μπερεζούτσκι, Ινγκασέβιτς, Σενικόβ – Βέρνμπλουμ, Αλντονίν – Ολίσε, Ντζαγκόεβ, Μούσα – Ντουμπιά.

Ξεκάθαρος στόχος η νίκη

Ήταν η μοναδική ομάδα που προκρίθηκε με το απόλυτο από τους ομίλους η Ρεάλ και έχει θέσει από νωρίς υποψηφιότητα για να επιστρέψει στο θρόνο της. Ούτως ή άλλως τρέχει με τρελούς ρυθμούς μέχρι στιγμής στη σαιζόν έχοντας 29 νίκες στα 34 παιχνίδια που έχει δώσει. Αυτό είναι εξάλλου που την έχει φέρει και στο +10 από την Μπαρτσελόνα στη Primera, με τον τίτλο ουσιαστικά να θεωρείται τελειωμένος. Το Σάββατο ήρθε η εύκολη νίκη με 4-0 επί της Σανταντέρ, με τη Ρεάλ να κάνει ουσιαστικά προπόνηση ενόψει του σημερινού παιχνιδιού.

Ο Μουρίνιο είναι ο δημιουργός αυτής της ομάδας, που θέλει να αμφισβητήσει τα πρωτεία της μισητής αντιπάλου Μπαρτσελόνα και θα κάνει τα πάντα για να τη φέρει ξανά στην κορυφή της Ευρώπης. Για τον σημερινό αγώνα τώρα, φρόντισε να επισημάνει ότι οι παίκτες δεν θα πρέπει να επηρεαστούν από τις ιδιαίτερες συνθήκες: «Το κρύο δεν πρέπει να επηρεάζει τίποτα. Φυσικά, αυτή η θερμοκρασία είναι κάτι ασυνήθιστο για εμάς, αλλά οι παίκτες δεν χρειάζεται να ασχοληθούν αυτό. Είμαι αρκετά καλά ψυχολογικά, ενωμένοι και φιλόδοξοι. Για να προκριθούμε στην επόμενη φάση, χρειάζεται να ξεπεράσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο και τον παγετό. Η ΤΣΣΚΑ είναι μια πολύ καλή ομάδα και όποιος νομίζει πως θα έχουμε εύκολο έργο κάνει λάθος».

Σε ότι έχει να κάν

Keywords
Τυχαία Θέματα