Προς όλους τους Έλληνες:

Φίλη,φίλε χαίρε,

Ο καθηγητής Μαθηματικών σε πανεπιστήμιο της Αμερικής, Νεοκλής Ιωάννης Ρούσσος, εκτός από τις μελέτες του στα Μαθηματικά, μελέτησε και το θρησκευτικό φαινόμενο για πολλά χρόνια και συνέγραψε ένα βιβλίο 798 σελίδων μεγέθους Α4. Η μελέτη του αυτή, με τον μαθηματικό ορθολογικό τρόπο, αναλύει πολλές πλευρές του θρησκευτικού φαινόμενου. Τον πρόλογο, τα περιεχόμενα και την βιβλιογραφία μπορείτε να τα κατεβάσετε από την .....
ιστοσελίδα http://roussos.hellasforever.gr

Αξιοσημείωτο στοιχείο αποτελεί και ο μεγάλος
αριθμός των βιβλιογραφικών αναφορών, ένδειξη του βάθους της μελέτης που έκανε.

Η δυσκολίες εύρεσης εκδότη ξεπεράστηκαν με την προσφορά-χορηγία φίλου του που συνέβαλε κατά μεγάλο μέρος ώστε να ελαχιστοποιηθεί το κόστος έκδοσης.

Όσοι θέλουν να ενημερώνονται και για την αλήθεια που κρύβεται γύρω από καθιερωμένους δογματικούς μύθους, ας το αγοράσουν και ας προωθήσουν το μήνυμα αυτό. Για ελαχιστοποίηση του κόστους η διακίνηση δεν θα γίνει από βιβλιοπωλεία αλλά κατ' ευθείαν από τον χορηγό που ανέλαβε όλο το βάρος, οικονομικό και τεχνικό, της έκδοσης σύμφωνα με το παρακάτω σημείωμα του χορηγού-εκδότη.
_______________________________________________________________________________
Προς όλους τους Έλληνες:

Έχω ιδιαίτερη χαρά και τιμή να σας ανακοινώσω ένα εξαιρετικό εκδοτικό νέο.
Η εκτύπωση του βιβλίου του φίλου και συμπατριώτη μας που διδάσκει στην Αμερική, του Ιωάννη Νεοκλή Φιλάδελφου Μ. Ρούσσου, είναι πλέον ΓΕΓΟΝΟΣ !!!
Το βιβλίο του οποίου πολλοί από σας έχετε ήδη διαβάσει αποσπάσματά στο διαδίκτυο, το βιβλίο που έκανε κάθε χριστιανό απολογητή να απορεί και να εξίσταται, βρίσκεται επί του πιεστηρίου. Η διάθεσή του θα αρχίσει γύρω στις 7 με 10 Μαρτίου 2011. Δεν θα το βρείτε στα βιβλιοπωλεία και αυτό επειδή επί οκταετία παρακαλούσαμε εκδότες να μας το εκδώσουν αλλά φοβόντουσαν το κόστος και ότι θα είχαν παθητικό λόγω όγκου και περιεχομένου. Έτσι λοιπόν κυρίες και κύριοι.........
ΤΟ ΕΚΔΩΣΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ !!!!
Είναι μια προσωπική εργασία απόρροια προσωπικής μελέτης και έρευνας πολλών ετών. Μόνο την βιβλιογραφία αν δείτε, θα καταλάβετε.
Το ογκώδες βιβλίο αυτό 798 σελίδων σε μέγεθος Α4, είναι γραμμένο με αντικειμενικότητα, τεκμήρια, επιχειρήματα και βαθύ ορθολογισμό.
Δίνει γερό έναυσμα ακόμα και στον πιο δύσπιστο αναγνώστη για να αλλάξει γωνία σκέψεως και να δει μπροστά του πράγματα που από την παιδική του ηλικία μέχρι και σήμερα δεν είχαν καν περάσει από τον νου του. Μη σας φανεί παράξενο αν μέσα στις σελίδες αυτού του βιβλίου ανακαλύψετε με μαθηματική ακρίβεια πράγματα που για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορέσατε να φανταστείτε.
Για να εκδοθούν τα γραπτά αυτά ώστε οι ενδιαφερόμενοι να τα έχουν με ευχέρεια μέσα στα σπίτια των, κάναμε κάθε προσπάθεια που περνούσε από το χέρι μας και έτσι να μπορέσει το βιβλίο αυτό να αποκτήσει εκτυπωμένη οντότητα και υπόσταση και μια περίοπτη θέση στη βιβλιοθήκη σας. Και μην ξεχνάτε: «Τα γραπτ
Keywords
Τυχαία Θέματα