OΙ ΔΕΚΑ ΛΟΓΟΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

1. ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ
Εννοώ πιο βαθιά πληροφόρηση απ'ότι σας προσφέρει η εφημερίδα ή οι ιστοσελίδες. Πολλοί παίκτες τείνουν να θεωρούν τους εαυτούς τους ειδικούς απλά και μόνο επειδή γνωρίζουν τις αρχικές ενδεκάδας μιας ομάδας. Θα πρέπει να αναζητείτε πληροφορίες από καλές πηγές. Θα πρέπει να ψάχνετε για αξιόπιστες πληροφορίες που προσφέρονται ελεύθερα στο ίντερνετ. Δύο εξαιρετικές ιστοσελίδες είναι οι.....
bettingadvice και bettingexpert. Eπίσης θα πρέπει να παρακολουθείτε κάποιες σελίδες προγνωστικών ενημερωτικά
και όχι λαμβάνοντας ως δεδομένες τις προτάσεις των "γκουρού" .

2. ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ
Όπως κάθε καλή επιχείρηση θα πρέπει να κρατάτε βιβλίο εγγραφής στοιχημάτων ώστε να μπορείτε να τα αναλύσετε κάθε βδομάδα ή μήνα. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να καταλάβετε το λόγο που χάνετε χρήματα. Ποιές είναι οι πιο απρόβλεπτες λίγκες? Σε ποιά κατηγορία είμαι αδύναμος? Το βιβλίο θα σας βοηθήσει να αναπροσαρμόσετε τη στρατηγική σε μία μακροπρόθεσμη περίοδο.

3. ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ
Μόλις χάσετε πέντε στοιχήματα στη σειρά? Γιατί όχι, να ρισκάρετε όλη σας τη μπάνκα στο επόμενο σας στοίχημα για να ρεφάρετε. Aυτή είναι μία αλάνθαστη μέθοδος για να χρεοκωπήσει το απόθεμα σας. Κοντρόλαρε τα συναισθήματα σου και ποτέ μα πότε μην αυξάνεις το ποντάρισμα σου ακόμα και μετά από σερί χαμένων στοιχημάτων. Kάνε διάλειμμα και σταμάτα το στοίχημα για μερικές ώρες ή μερες.

4. ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ
Οι στατιστικές δείχνουν ότι οι γηπεδούχοι κερδίζουν με ποσοστό πλέον του 50%. Η γηπεδούχος ομάδα έχει πολλά πλεονεκτήματα, όπως η εξέδρα, τα σφυρίγματα των διαιτητών, η οικειότητα του αγωνιστικού χώρου, η απουσία μετακινήσεων κλπ. Επομένως στατιστικά θα πρέπει να αποφεύγετε τη φιλοξενούμενη ομάδα εκτός εάν έχετε πολύ σημαντικούς λόγους ή πληροφορίες για το αντίθετο.

5. ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Πάρα πολλοί παίκτες ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Βέβαια δεν υπάρχει πρόβλημα να τοποθετήσετε ένα η δύο μικρά στοιχήματα τα οποία θα κάνουν την παρακολούθηση ενός αγώνα πιο συναρπαστική, αλλάθα πρέπει να ξεκαθαρίσετε στον εαυτό σας πότε στοιχηματίζετε για να βγάλετε χρήματα και πότε για διασκέδαση. Ποντάρετε μόνο σε ένα παιχνίδι για το οποίο έχετε καλές πληροφορίες και όταν οι αποδοσείς είναι ευνοϊκές.

6. ΚΑΚΟ Ή ΚΑΘΟΛΟΥ MONEY MANAGEMENT (ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ)
To να μην έχετε καθόλου σύστημα διαχείρησης χρήματων ή το να έχετε ένα κακό ή ελλειπές πλάνο είναι μια αλάνθαστη μέθοδος να χάσετε τα χρήματα σας. Κάποιοι άνθρωποι επιλέγουν να παίξουν 10 ευρώ σε ένα παιχνίδι και 100 ευρώ σε ένα άλλο, απλά και μόνο επειδή πιστεύουν στο παιχνίδι των 100 ευρώ. Το προτεινόμενο σύστημα πονταρίσματος σε έναν αγώνα είναι σταθερό σύστημα πονταρίσματος. Πάντα να ποντάρετε ένα σταθερό ποσό μέχρι η μπάνκα σας να αυξηθεί σε σημαντικό βαθμό. Μόνο τότε αυξήστε το ποσό πονταρίσματος. Επίσης ποτέ μην διπλασιάζετε το π
Keywords
Τυχαία Θέματα