Ο τ. Τούρκος Επιτελάρχης ανακρίνεται για τα site κατά της Ελλάδας!

Ξεκίνησε η διαδικασία για την ανάκριση του πρώην Αρχηγού ΓΕΕΘΑ της Τουρκίας στρατηγού ε.α. Ιλκέρ Μπασμπούγ στο πλαίσιο της «Συνομωσίας Διαδικτύου» από τον ειδικά εξουσιοδοτημένο Εισαγγελέα της Κωνσταντινούπολης.

Πρόκειται για την υπόθεση κατασκευής και “ανεβάσματος” από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις συγκεκριμένων ιστοσελίδων – που ήδη έχουν απαγορευτεί – και οι οποίες είχαν τέτοιο περιεχόμενο για να....
προκαλέσουν αναταραχή- ήταν προβοκατότικες.

Με τις ιστοσελίδες αυτές γινόταν εκστρατεία στο Ίντερνετ για
τη δυσφήμηση του κόμματος AK του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αλλά και της Ελλάδας. Ο εισαγγελέας της Κωνσταντινούπολης διέταξε την άμεση ανάκριση του πρώην αρχηγού των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων Ιλκέρ Μπασμπούγ,ως ύποπτου, στα πλαίσια της προκαταρκτικής εξέτασης, σχετικά με τις κατηγορίες του σχεδιασμού ιστοσελίδων από τον ίδιο τον τουρκικό στρατό.

Το έγγραφο του 13ου Κακουργιοδικείου της Κωνσταντινούπολης έφθασε χθες το πρωί στην Εισαγγελία της πόλης και ξεκίνησε η ανάκριση που θα γίνει από τον Εισαγγελέα της υπόθεσης Εργκενεκόν κ. Τζιχάν Κανσίζ . Ο κ. Μπασμπούγ αναμένεται να κληθεί στην Εισαγγελία για να καταθέσει στο δικαστήριο του Μπεσίκτας μεθαύριο Πέμπτη.
http://www.prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα