Ο ΛΑ.Ο.Σ. διαψεύδει τη συνάντηση Καρατζαφέρη - Καραμανλή

Με ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. διέψευσε παραπολιτικό δημοσίευμα, στο οποίο γινόταν λόγος για συνάντηση του προέδρου του κόμματος, Γιώργου Καρατζαφέρη, με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.
«Δεν συνέβη ποτέ» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην .....
ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ..

Μα στο ΟΛΥΜΠΙΑ , στο ΚΕΝΤΡΙ, στο ΤΑΧΑΛΙΑ
της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και αλλαχού, τα δημοσιεύματα έγραφαν για συνάντηση Καρατζαφέρη –ΓΑΠ στη Χαλκιδική σε σπίτι επιχειρηματία !!!!

Αυτό διαψεύστηκε ή άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, ως συνήθως... ή Σπινάραμε:

Χτυπιέται και ορκίζεται φίλος του “Ολυμπία” ότι την Παρασκευή που μας πέρασε είδε τον Παπανδρέου και τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη σε βίλα στην Χαλκιδική (πρώτο πόδι).
Σε ερώτηση μας ότι “δεν είναι δυνατόν, ο πατριώτης πρωθυπουργός και ο αρχηγός της υπερπατριωτικής πτερυγας του κοινοβουλίου εργάζονται σκληρά για την σωτηρία της χώρας”, ο φίλος ανταπάντησε ότι “αυτοί ήταν, τους είδα με τα μάτια μου. Θα φάω το καπέλο μου σου λέω!”
Όχι πως υπάρχει κάτι το μεμπτό και να έγινε τέτοια συνάντηση. Οπωσδήποτε θα έγινε για …πατριωτικούς λόγους.
Είναι γεγονός πως ο πρωθυπουργός είχε εξαφανιστεί για λίγες ημέρες χωρίς πάλι κανείς να γνωρίζει που είναι. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα ήταν με τον Καρατζαφέρη, Μπορεί να ήταν με κάποιον άλλον φιλέλληνα, όπως τότε που έτρωγε σούσι με τον κύριο Μαργέλλο της IJPartners στο Λονδίνο.
Δεν είχε και φοιτήτριες εκεί κοντά για να βρούμε καμμία φωτογραφία …Χαλκιδικιώτικη

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

http://olympia.gr/


http://kentripotideas.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα