ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΟ..ΣΦΥΡΙ;

Του Γιάννη Κανελλάκη-Αποκλειστικό

Στα πρόθυρα της χρεωκοπίας βρίσκεται σύμφωνα με καταγγελίες εργαζομένων το Γηροκομείο Αθηνών ( Αμπελόκηπους) αφού εδώ και περίπου 11 μήνες έχουν σταματήσει οι πληρωμές και κανένας από τους αρμόδιους δεν δίνει μία εξήγηση. Οι περίπου 250 εργαζόμενοι στο Γηροκομείο Αθηνών περιμένουν, όπως λένε, κάθε μήνα να......
πάρουν το μισθό τους αλλά περιμένουν... μάταια.
Τους τελευταίους μήνες μόνο ελάχιστοι από τους εργαζόμενους
παίρνουν λίγα ψίχουλα ( τα λεγόμενα έναντι) για να πάρουν, όπως λένε, ένα μπουκάλι γάλα για το παιδί τους. «Δυστυχώς , είπαν κάποιοι από αυτούς, εκλιπαρούμε κάθε φορά για να μας πληρώσουν τον μισθό μας αλλά δυστυχώς μας αγνοούν. Που τελικά πρέπει εμείς να απευθυνούμε για να δικαιωθούμε ; Πως θα ζήσουμε τις οικογένειές μας ; Γιατί αυτή η συμπεριφορά από τους αρμόδιους του Γηροκομείου οι οποίοι εδώ και μήνες μας εμπαίζουν , ενώ οι ίδιοι εισπράττουν από το Γηροκομείο το μισθό τους και πολλά άλλα επιδόματα; Απευθύνουμε έκκληση προς τους αρμόδιους υπουργούς να ασχοληθούν με το σοβαρό αυτό καυτό θέμα στο Γηροκομείο Αθηνών και να δώσουν λύση στο πρόβλημά μας».
Παρόλο που στην ιδιοκτησία του Γηροκομείου, όπως λένε οι πληροφορίες, ανήκουν 800 ακίνητα, οι τελευταίες διοικήσεις κατάφεραν να το φτάσουν στο χείλος του γκρεμού. Το οικονομικό πρόβλημα που δημιουργήθηκε το τελευταίο καιρό , όλο και επιδεινώνεται, αφού κανένας δεν γνωρίζει που πηγαίνουν τα χρήματα που εισπράττονται από τα ακίνητα που έχουν ενοικιασθεί στην Αθήνα και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.
Το μεγάλο αυτό οικονομικό σκάνδαλο ή πρόβλημα πρέπει να ερευνήσουν άμεσα οι αρμόδιες υπηρεσίες και να συλλάβουν αν προκύψουν στοιχεία για τους αρμόδιους και να τους οδηγήσουν στην δικαιοσύνη.
Λόγω του οικονομικού προβλήματος πολλοί από τους προμηθευτές προϊόντων στο Γηροκομείο αναγκάζονται να πηγαίνουν βραδινές ώρες και να τα παίρνουν πίσω γιατί δεν πληρώνονται. Σε πολλές περιπτώσεις πολλοί συνάνθρωποί μας που μένουν εκεί υποσιτίζονται λόγω έλλειψης τροφίμων και άλλων βασικών αγαθών διαβίωσης. «Και μην ξεχνάμε , είπαν εργαζόμενοι, ότι περισσότεροι από τους συνανθρώπους μας που ζουν εδώ μέσα έχουν δώσει περιουσίες αλλά και την σύνταξή τους για να ζήσουν τα υπόλοιπα χρόνια τους». Πολλοί από τους εργαζόμενους, λόγω της άρνησης της διοίκησης να τους πληρώσει, έχουν καταφύγει σε επίσχεση εργασίας και όπως λένε δεν πρόκειται να σταματήσουν τον αγώνα τους ώσπου να δικαιωθούν. Αραγε θα συγκινηθεί κάποιος από τους αρμόδιους υπουργούς να ασχοληθεί με το θέμα πριν είναι πολύ αργά για το Γηροκομείο Αθηνών ;

http://www.agioritikovima.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα