Με τις ψήφους του ΛΑΟΣ και της Μπακογιάννη υπέρ του αντισυνταγματικού μνημονίου, η Ελλάδα έγινε Λίβανος.

Γράφει o G. MastapianiΗ κωλοτούμπα θέλει τέχνη, το χωράφι περιποίηση και η κότα πνίξιμο ...
Δεν έσωσαν οι δύο αυτοί, την Ελλάδα με τη ψήφιση της αντισυνταγματικής σύμβασης. Αυτά που λένε είναι τρίχες, ιστορίες για αγρίους...
Την κατέδωσαν. Την ρήμαξαν. Την έκαναν βορά στις ορέξεις τών αγορών και τών φίλων τους. Αν δεν το ήξεραν κακώς, τότε να παραιτηθούν. Είναι ανίκανοι. Αν το ήξεραν, τότε η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη και το εξυπνότερο είναι να κρύβονται διότι πλέον ο κόσμος άρχισε να βλέπει...
Η Ελλάδα πρέπει και θα τους θυμάται για πάντα. Με τη ψήφο τους έβαλαν τη χώρα σε ένα κύκλο διανομής και κατανομής του πλούτου της. Την έκαναν Λίβανο, την έφεραν στη διάλυση. Εχουν ευθύνη. Δεν είναι υπουργοί αν και οι δύο διακαώς επιθυμούν να γίνουν για να φάνε απο τη πίτα. Ξέρουν ότι όσο κλαίνε, αυτοί που είναι μέσα στη κυβέρνηση κάνουν business δισεκατομμυρίων.
Με τους μετανάστες έχει δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα και το ξέρουν. Παρόλα αυτά όταν φτάσουν στο τυρί αλλάζουν συζήτηση.
Ολοι αυτοί που είναι μέσα στη βουλλη με τη συμπεριφορά τους έκαναν την Ελλάδα Λίβανο. Αυτό που μετράει όμως δεν είναι μόνο ο νόμος της σιωπής για την αντισυνταγματικότητα του μνημονίου και τις λαμογιές της κυβέρνησης... αυτό που μετράει είναι ποιοί το ψήφισαν. Αυτοί είναι η γνωστή Μπακογιάννη που έστρωνε παιγνίδι με τη FYROM για την ονομασία για να γίνει αρεστή στις ΗΠΑ και το μέλος της Λέσχης Αθηνών ο Καρατζαφέρης.

Εχουν ονόματα...Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα