Η e-παιδεία του ΠΑΣΟΚ… κοστίζει!

Το φιάσκο που δημιουργήθηκε με τα βιβλία προσπαθεί να «μαζέψει» το Υπουργείο Παιδείας, το οποίο αν μη τι άλλο βρήκε μια πρωτότυπη λύση προκειμένου οι μαθητές να μην πάνε στα σχολεία χωρίς τα βασικά τους εφόδια.

Έτσι, οι μαθητές θα μπορούν από σήμερα κιόλας να λάβουν τα νέα
τους βιβλία, με μια βασική προϋπόθεση. Να έχουν υπολογιστή στο σπίτι τους και να......
είναι χρήστες του ίντερνετ. Το Υπουργείο Παιδείας, δίνει την ευκαιρία στους μαθητές να «κατεβάσουν» από το διαδίκτυο τα νέα σχολικά τους βιβλία.

Αρκεί μόνο να μπουν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου http://digitalschool-4.minedu.gov.gr/. Μετά, θα πρέπει να αγοράσουν και έναν εκτυπωτή και πλέον θα είναι έτοιμοι για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς…

Με αυτό τον τρόπο, το Υπουργείο δίνει μια άλλη διάσταση στη διεξαγωγή των μαθημάτων, αφού πλέον οι μαθητές καλούνται να αγοράσουν ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αλλά και να γίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα άριστοι γνώστες του ιντερνέτ, προκειμένου να μπορέσουν να εκτυπώσουν τα βιβλία τους και να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους.

Να σημειωθεί, πως με μια πρόχειρη εκτίμηση, το κατέβασμα των βιβλίων για όσους δεν διαθέτουν υπολογιστή, εκτυπωτή και ίντερνετ, θα κοστίσει γύρω στα 1000 ευρώ...

http://www.newsbomb.gr/kΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα