ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ;

Σημείωση: Θα ήθελα να διαβάσετε προσεκτικά το κείμενο για να καταλάβετε την πηγή των κακών σας. Είστε ελεύθεροι να πιστέψετε ή όχι τα αναγραφόμενα και να τα κρίνεται όσο πιο αυστηρά μπορείτε.

ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ:

-Πριν περίπου ένα χρόνο και κάτι μήνες είχα δώσει στην δημοσιότητα το άρθρο "ΕΤΟΙΜΗ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ" το οποίο περιλάμβανε πολύ.........
σημαντικές κινήσεις της 1ης Τουρκικής Στρατιάς στην ανατολική θράκη. Σκοπός του άρθρου δεν ήταν να πανικοβάλει, αλλά να προειδοποιήσει, για το γεγονός ότι εμείς οι έλληνες ενώ έχουμε καταβληθεί από την διχόνοια,
ένας καιροσκόπος εχθρός ετοιμάζεται να μας αρπάξει κάτι το οποίο μας ανήκει, εκμεταλλευόμενος τις προδοτικές ηγεσίες που μας διοικούν χρόνια.

-Πριν από περίπου δύο μήνες έδωσα στην δημοσιότητα δύο άρθρα:

1. "ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" ή αλλιώς "ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ". Επίσης το άρθρο δεν είχε σκοπό να πανικοβάλει αλλά να δείξει ένα μόνο μέρος της γεωπολιτικής κατάστασης παγκοσμίως το οποίο δημιουργήθηκε διότι οι άνθρωποι (ηγεσίες και λαοί) είναι γεμάτοι απληστία, εγωισμό και διαφθορά.
Σημείωση: Βλέπετε κύριε πάγκαλε ότι οι φίλοι μας οι δυτικοί που θέλετε να τους επιβάλλεται σαν παράδειγμα προς μίμηση είναι πιο διεφθαρμένοι από εμάς;

2. "Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ". Αυτό το άρθρο ήθελε να δείξει ότι ,όσο εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ εξακολουθούσαμε να φαγωνόμαστε μεταξύ μας και να μην αλλάζουμε νοοτροπία και στάση ζωής, τόσο ο τούρκος έπαιρνε θάρρος και ετοιμάζεται πιο εντατικά, ώστε με την κατάλληλη ευκαιρία αν θα του δοθεί, να μας ταπεινώσει και να μας χλευάσει.

-Πριν μια εβδομάδα περίπου έδωσα στην δημοσιότητα το "ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΑ ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ". Σκοπός του άρθρου ήταν να καταδείξει πόσο κατασκευασμένες ήταν όλες οι κυβερνήσεις στην ΕΛΛΑΔΑ που σαν σκοπό είχαν να διχάσουν τους έλληνες και να τους παραδώσουν βορρά στην παγκόσμια διακυβέρνηση που ορισμένοι κύκλοι ονειρεύονται. Όμως ένας άλλος σκοπός του άρθρου ήταν να καταδείξει ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν έχουν βάλει μυαλό ακόμα και ορισμένοι από αυτούς(διότι έχουν αρχίσει να ξυπνάνε πολλοί) εξακολουθούν να τους χωρίζουν κατασκευασμένες ιδεολογίες και εποχές ανάλογα με το πότε και πως είχε βολευτεί ο καθένας.

Σημείωση: Θα ήθελα να διαβάσετε άλλη μια φορά τα άρθρα του παρελθόντος ώστε να δείτε την σύνδεση των γεγονότων και να καταλάβετε πως δημιουργήθηκε αυτό το ντόμινο το οποίο (πιστέψτε το) έχει φέρει στο χείλος του 3ου παγκοσμίου πολέμου την ανθρωπότητα. Τώρα το γεγονός αν τα άρθρα λένε την αλήθεια, θα ήθελα να τα αμφισβητήσουν με στοιχεία υπαρκτά όμως όχι απλοί καθηγητές πανεπιστημίου (χωρίς να αμφισβητώ τις γνώσεις τους), αλλά με όνομα άνθρωποι οι οποίοι είναι ή ήταν κοντά σε κυβερνητικούς και στρατιωτικούς κύκλους. Τότε ναι πιστέψτε αυτούς και όχι τα αναγραφόμενα στα άρθρα.

ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΕΙΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΣΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα